Bilmiyorum herşey akşama belli olucak iddalı konuşmak istemiyorum bekliyip görcezAnnen Göki'ye oy atıcakmı ?
Annem fan değil o kadar kardeşimden zor alıyorum atmaz Annem.
Hayal kırıklığı olsun istemiyorum.
Bilmiyorum herşey akşama belli olucak iddalı konuşmak istemiyorum bekliyip görcezAnnen Göki'ye oy atıcakmı ?
Bizde uğramak istemiyoruz hayal kırıklığına ama 2 taraftan biri uğruyacak inş biz olmayız hayal kırıklığına uğrayanAnnem fan değil o kadar kardeşimden zor alıyorum atmaz Annem.Ben atma dersem hiç atmnaz zaten.
Hayal kırıklığı olsun istemiyorum.![]()
Bizde uğramak istemiyoruz hayal kırıklığına ama 2 taraftan biri uğruyacak inş biz olmayız hayal kırıklığına uğrayan
Hayal kırıklığına uğrarlar ama dünyanın sonu değil Gökhan için Turabi içinde keza öyle dünyanın sonu değil kayberderse yoluna devam edicek arabada aldı önü açık daha ne istiyo tanınıyoBen Gökhan'ın çok ağır fanı olduğunu ve kaybederse çok kötü etkilenecekelrini düşünmüyorum ama Turabi ve Turabi'ciler farklı.![]()
Hayal kırıklığına uğrarlar ama dünyanın sonu değil Gökhan için Turabi içinde keza öyle dünyanın sonu değil kayberderse yoluna devam edicek arabada aldı önü açık daha ne istiyo tanınıyo
Ben tv başında olurum burda olamam yüksek ihtimalOlsun her şeyi alsın.Neyse akşama buradayız zaten.
![]()
Ben tv başında olurum burda olamam yüksek ihtimal![]()
Sen heycandan finali bile izleyemezsin gibime geliyor ?ben ayrıntıları sonra izliyorum.![]()
Sen heycandan finali bile izleyemezsin gibime geliyor ?
Sakin ol la ne heycan yaptın bu kadarBilmiyorum ne yapacağımı şuan hiç bir şey yapamıyorum hatta aklıma gelince bacağım sallanıyor ve ayağım ağrımaya başladı.Akşama ayağımı hissetmem artık.
![]()
Sakin ol la ne heycan yaptın bu kadar![]()
tamam buraya kadar geldi ama fazlasını haketmiyor şampiyonluğu gökhan hakediyorNasıl rahatladım var ya
Seromun intikamını aldı turabi
Ne alaka turabi de hak ediyor hak etmese gelmezdi zaten![]()
Bekle sentamam buraya kadar geldi ama fazlasını haketmiyor şampiyonluğu gökhan hakediyor![]()
artistlik yapma biliyorum acun turabiyi şampiyon yapacak ama haketmiyor ben sadece bunu söylüyorumBekle sen
Akşam görücez![]()
Hak etmese finale gelemezdiartistlik yapma biliyorum acun turabiyi şampiyon yapacak ama haketmiyor ben sadece bunu söylüyorum![]()
la olum ne alaka finale gelmeyi haketti belki ama fazlasını haketmiyor diyorum anlamıyon mu acaba artistHak etmese finale gelemezdi
Artist kim görüyoruz![]()
Ona halk karar verecekla olum ne alaka finale gelmeyi haketti belki ama fazlasını haketmiyor diyorum anlamıyon mu acaba artist![]()
gökhan şampiyon olur turabinin sınırı buraya kadar o sınırın ötesine geçemezla olum ne alaka finale gelmeyi haketti belki ama fazlasını haketmiyor diyorum anlamıyon mu acaba artist![]()
keşke halk karar verse ama acun karar veriyor malesefOna halk karar verecek
Senin düşüncendir o 😉
Kesinlikle SURVIVOR olmayı hak ediyor <3![]()