Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum herşey akşama belli olucak iddalı konuşmak istemiyorum bekliyip görcez :) Annen Göki'ye oy atıcakmı ?

Annem fan değil o kadar kardeşimden zor alıyorum atmaz Annem.:DBen atma dersem hiç atmnaz zaten.:bhr:
Hayal kırıklığı olsun istemiyorum.:T:

Annem fan değil o kadar kardeşimden zor alıyorum atmaz Annem.:DBen atma dersem hiç atmnaz zaten.:bhr:
Hayal kırıklığı olsun istemiyorum.:T:
Bizde uğramak istemiyoruz hayal kırıklığına ama 2 taraftan biri uğruyacak inş biz olmayız hayal kırıklığına uğrayan

Bizde uğramak istemiyoruz hayal kırıklığına ama 2 taraftan biri uğruyacak inş biz olmayız hayal kırıklığına uğrayan

Ben Gökhan'ın çok ağır fanı olduğunu ve kaybederse çok kötü etkilenecekelrini düşünmüyorum ama Turabi ve Turabi'ciler farklı.:T:

Ben Gökhan'ın çok ağır fanı olduğunu ve kaybederse çok kötü etkilenecekelrini düşünmüyorum ama Turabi ve Turabi'ciler farklı.:T:
Hayal kırıklığına uğrarlar ama dünyanın sonu değil Gökhan için Turabi içinde keza öyle dünyanın sonu değil kayberderse yoluna devam edicek arabada aldı önü açık daha ne istiyo tanınıyo

SERENAY AKTAŞ @SerenayAktas · 3 sa.
Analar evlatlarini ozlemis.. Goki ve Mervenin annesiyle; "Sen bizim kucuk kizimizsin" dedi Merve'nin annesi..........

Bqe-70_CEAALLyZ.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...