Survivor Ünlüler-Gönüllüler'in Şampiyonu Kim Olur?

Kim şampiyon olur?

• Turabi

Oy: 9 30.0%
  • Gökhan Keser

Oy: 21 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    30
O zaman Azerbaycan'da daha adaletli bir düzen var,burda zengin çocukları okur tıp fakültesinde.

Peki orda sorması ayıp doktor maaşları ne kadar?:)
Çok az. :( En kötüsü de o zaten. Ancak yurt dışında okuyup özel yerde çalışırsan iyi olur yoksa devlet maaşları çok az.

Zaten bir öğretmenler bi de doktorlar hakettiği değeri göremiyorlar...

Eğer Turabi kazanırsa paranın az çok nereye gideceği belli bu yüzden [HASHTAG]#AdaminDibiGokhanKeser[/HASHTAG] Survivor 2014 şampiyonu olur.

Bu Turabi Yiğit'e "it" derken sonlara doğru niye "kardeş" oldu?
Çok saygılı birisi çünkü. Gökhana da yaylan diyor ama oylamada melek oluyor hemen. :)

Turabi yiğite o kelimeyi hakaret anlamında söylemedi.Avcı köpeği anlamında dedi.Acunda bunu dedi zaten
Acun zaten Turabi ne dese haklı diyecek. Onun ismini okurken bile güldü. Adam çatladı finale taşıyana kadar Turabiyi. Hey gidi rayting. :F

orayı sende yanlış izleyen seyircilerimizdensin it demedi orada @Eray Güler açıkalrmısın.:)
Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !
Burdaki en büyük yiğit fanatiği benim ama unutmayın ben bile yanlış anlamadıysam ;
İNSAN NEYE İNANMAK İSTERSE ONA İNANIR NE DİYEYİM ? 🙂
@sokak sanati , @Maskeli Fedai , @RevaN , @BuraK

Bende herkesden çok burda belkide en fanatik yiğitçiydim ama dikkat edin orda yiğite ''it'' demedi orada hakaret anlamında söylemedi avcıya av olma anlamında birşey kastetmek istedi !
Burdaki en büyük yiğit fanatiği benim ama unutmayın ben bile yanlış anlamadıysam ;

kesinlikle hep olumsuzu görmeye odaklı insnalar var karşımızda.

Tabikide 'Gökhan Keser'.

Bana kalırsa Turabi finale dahi çıkmayı haketmiyordu. O koltuğa Merve Aydın oturmalıydı. Ama bizim halkımızda şöyle bir düşünce var. Merve Aydın ünlü , çok para kazanıyordur düşüncesi. Bu çok saçma bir düşünce. Sakatlık yaşamış bir milli koşucunun ne kadar geliri olabilir ki? Zaten Turabi araba kazandı.
Finalde halk oylamasının olması kadar saçma birşey yok. Hakeden değil , halkın istediği kazanacak resmen. Oyun istatistiklerine bakıldığında Merve Aydın'ın %70'e yakın bir başarısı var. Survivor tarihinin en önemli istatistiklerinden birisi. Hatta belki en iyisi.
Zaten bu yüzden Survivor'u izlemeyi bırakmıştım. Hakedenler kazanmıyor.

Tamam Yiğitin ismini bükerek de Hayim attı, Turabi değildi o.