7-8 civarı işte ofyok artık 😱 karagül bile o ka düşük değil erkeklerde![]()
7-8 civarı işte ofyok artık 😱 karagül bile o ka düşük değil erkeklerde![]()
valla bu dizi bu kadroyla kanal d de 5 reyting alsa pt 2 ye atılırdıyok cnm okadarda değil ben reyting taplosundan konusuyorum izleyici oalrak memnun değilim 5 reytiinge başarılı diyenlerde sağlıklı düşünemezler reyting açısından kötü bir sezonu geride braktık ayrıca yukarıda uzun uzun anlattım dizinin verdiği mesajlardan ve bazı unsurlarından çok rajatsız oldum ben bir kadın olarak çok yanlış mesajla veriliyor genclere
gölge düşürmüştür sezona bence 😵😵
geçen sene erkeklerde 10 kadınlarda 15 ti7-8 civarı işte of![]()
kpa için kaçak'ı savunmak ?😱 sen tam bi total kafa olmuşsungerçeği demiş kızcağız bencekaçak 12 reytinglik küçük ağa karşısında 5 alınca başarısız ; kpa 10 reytinglik my karışısında 5 alınca başarılı diyonuz
![]()
savunmuyorumkpa için kaçak'ı savunmak ?😱 sen tam bi total kafa olmuşsun![]()
2. sezon yükselecek.savunmuyorumancak adil davranıyorum bence ikisi de vasat ancak kpa daha da vasat kadrosuna bakınca
![]()
yok artık hem mustili bölümler 13 aldı sonra 9a düştü diye dalga geçtin hem de my durulmadı 😱 mazarete bak2. sezon yükselecek.çok yanlış bir zaman da başladı, my'nin sezonun başında sönük bölümlerinde yayına girmeliydi.. my mustiden sonra daha hiç durulmadı ve o tempolu senaryoda diziyi bırakan çok olmaz, bu da kpa'yı vurdu.
![]()
my durulmadı ama musti öyle bi kitle edindi ki my ne yaparsa yapsın izleyici şans vermedi.yok artık hem mustili bölümler 13 aldı sonra 9a düştü diye dalga geçtin hem de my durulmadı 😱 mazarete bakaradaki 4 reyting nereye gitti
işte my 4 reyting kaybetmiş ama kpa bu kitleyi kendine çekeceğine düşüşe geçmiş bunun nedenini düşün birmy durulmadı ama musti öyle bi kitle edindi ki my ne yaparsa yapsın izleyici şans vermedi.![]()
Hep o nilüfer ve itici metin sahneleriişte my 4 reyting kaybetmiş ama kpa bu kitleyi kendine çekeceğine düşüşe geçmiş bunun nedenini düşün bir![]()
metin karakteri dizide tayyar-ömer-aslı ile birlikte tek iyi oynayan karakter diğerleri karakterlerine bürünememişler bileHep o nilüfer ve itici metin sahneleri![]()
dikmencilere takılmış.metin karakteri dizide tayyar-ömer-aslı ile birlikte tek iyi oynayan karakter diğerleri karakterlerine bürünememişler bile
neyse fan takımının gözdesi ranini bu gidişle fan takımının hedef tahtasına oturtulacak neler yazmış yine@RevaN @Forumdash @Çiğdem-
ranini® @raninimanini · 1 dk.
Ağırlıklı olarak kadın izleyicisi olan dizilerin sezon finalleri maça kafa tutabildi ama çocuk izleyicisi olanlar yenik düştü sanırsam.
kpa da 4.9 almış bence ona da bir laf var
Hangisi daha kötüyse o üstüne alınsın; yani dikenkpa da 4.9 almış bence ona da bir laf var![]()
bence survior,dikmen,kpa üçü birlikte üstüne alınabilirHangisi daha kötüyse o üstüne alınsın; yani diken![]()
not defterini unutmabence survior,dikmen,kpa üçü birlikte üstüne alınabilir![]()
onun reytingi zaten 3 düşse de anlaşılmaznot defterini unutma![]()
e kpa da geçen hafta 4 küsüratlı aldı bu haftada aynısını. onu nasıl anlıyorsun?onun reytingi zaten 3 düşse de anlaşılmaz![]()
geçen hafta asrın dizisi my nin final ivardı düşük alması çok normaldie kpa da geçen hafta 4 küsüratlı aldı bu haftada aynısını. onu nasıl anlıyorsun?![]()
onu bende bilmiyorum.geçen hafta asrın dizisi my nin final ivardı düşük alması çok normaldiondan öncesine bak hem zerrin ölmüş katil ortaya çıkmış elif-ömer aşkı başlamış bu bölüm 4.90 daha ne kozu olacak dizinin
![]()
son durum 1 haftacık olduonu bende bilmiyorum.şaka bi yana, merhamet 22.15 te bitmesine rağmen total 7- ab 8'i görmüş bi diziydi. üstelik my 8 alıyorken oda küsüratla arkasında 8 alıyordu.
![]()