Ben çok mutlu oldum ama. Aferin Turabi'ye.
Merve kazanırsa Gökhan eler Turabi'yi.
Şuan öne geçti Gökhan.
Her halde Merve yenişnce stres yapıyorum ben.
Ben çok mutlu oldum ama. Aferin Turabi'ye.
İnanılmaz sinirliyim Turabiye elindeki oyunu verdiBen çok mutlu oldum ama. Aferin Turabi'ye.
Kıbrıs'ta kim yarışacak belli oldu mu?Şuan öne geçti Gökhan.
Her halde Merve yenişnce stres yapıyorum ben.
Aynen ama inş smsde çıkarıcazİnanılmaz sinirliyim Turabiye elindeki oyunu verdi
Gökhan kazansın
onun için gökhan kazansın diyorsun.)))) final belli olmaz kadınlar tek aday merve kaldı deyip yüklenirse turabi dağılır.ama sms için bir mani ezberlediyse bilemem)))öyle olsun ytada bilmiyorum Turabi çıksın şu Sms'den de.
Şu anda evde sms ler hazırAynen ama inş smsde çıkarıcaz
gökhan çok sert oynuyor öldürcek kızı manyakGökhan farkı açtı.
Merve çok oy kaybetti o serenay olayında bunuda hesaba katmak lazımonun için gökhan kazansın diyorsun.)))) final belli olmaz kadınlar tek aday merve kaldı deyip yüklenirse turabi dağılır.ama sms için bir mani ezberlediyse bilemem)))
onun için gökhan kazansın diyorsun.)))) final belli olmaz kadınlar tek aday merve kaldı deyip yüklenirse turabi dağılır.ama sms için bir mani ezberlediyse bilemem)))
Survivor'da acımaya yer yok.gökhan çok sert oynuyor öldürcek kızı manyak
Turabi bu oyunu rahat kazanırdı ama yapamadıAynen benimde
Uyuşuk iki saate diziyor koyuyorTurabi bu oyunu rahat kazanırdı ama yapamadı
öyle de kadın dayanışması olabilir. ondan sms yi çantada keklik görmemek lazım . kadınlar erkekleri yenmekten aşırı zevk alıyorlar)))Merve çok oy kaybetti o serenay olayında bunuda hesaba katmak lazım
Ah Turabi ah ben olsaydım 2 dk da yapardım da havuza girmekten korkuyırum yoksa yaparımUyuşuk iki saate diziyor koyuyor
Merve çok fena !
merveyi sevdikleri için değil bir kadın kazansın diye. yoksa meyveyi bir gökhan keser seviyor sanırım)))))Püfff.
Kadınlar Merve'yi sevmiyor genelde.Merve ile Ahmet oy potansiyeli açısından benzer kitlelşere sahipler gibi o nedenle Turabi sıyrılabilir.