Havuzdada gören banyo yapıyor sanır çok yavaş çıkıyorduAh Turabi ah ben olsaydım 2 dk da yapardım da havuza girmekten korkuyırum yoksa yaparım![]()
Havuzdada gören banyo yapıyor sanır çok yavaş çıkıyorduAh Turabi ah ben olsaydım 2 dk da yapardım da havuza girmekten korkuyırum yoksa yaparım![]()
Onu geçtim tahtaları direk diz ne öyle uyuşuk uyuşuk bekliyorsunHavuzdada gören banyo yapıyor sanır çok yavaş çıkıyordu![]()
İyi laf koydu şimdi @Bully düşünsün .merveyi sevdikleri için değil bir kadın kazansın diye. yoksa meyveyi bir gökhan keser seviyor sanırım)))))
tam tersi olmalı eğer aralarında aşk varsa.. gokhanin sms de turabiyi geçmesi daha muhtemelen . 3. oyundan sonra merve biraz bıraktı havuza fena düşünce ondan öyle yorumlar yapıyorlarYuh ya twitterda Mervenin bilerek oyun verdiğini söylüyorlar, sanki görmüyorlar kız hızdan uçuyor yav. @beyazsoy
İlk başta tahtaya diziyor ordan alıp bidaha ekrana diziyorOnu geçtim tahtaları direk diz ne öyle uyuşuk uyuşuk bekliyorsun![]()
ihtimal de olsa var yoksa sms de favori tura bi tabiİyi laf koydu şimdi @Bully düşünsün .
Bnecede ama Kadınlarda artık salak değil.Sırf kadın olduğu için yürümez bu iş.
![]()
Neyi düşünecek mişim?İyi laf koydu şimdi @Bully düşünsün .
Bnecede ama Kadınlarda artık salak değil.Sırf kadın olduğu için yürümez bu iş.
![]()
Kıbrıs'ta kim yarışacak belli oldu mu?
Turabi kaybedince odayı terkettim zatenİlk başta tahtaya diziyor ordan alıp bidaha ekrana diziyor![]()
Ayar oldum![]()
Rahat ettin sonundaNeyi düşünecek mişim?![]()
Neyi düşünecek mişim?![]()
MERVE bilerek GÖKHANI garantiledi sonra kendisi ful aldı !!Turabi kaybedince odayı terkettim zatenbirde 2 saat seçiyor diğeri hemen koydu oraya
![]()
ihtimal de olsa var yoksa sms de favori tura bi tabi
Bir kişide mi belli olmadı?yavaş yavaş oluyor ama ilk finalist Gökhan gibi.![]()
Niye Merve'yi sevmek günah mı?Gökhan fanısın yaa lafı kesmeliydin.Gökhan aklının nerelerde olduğunu açıklamış adam mesajıyla.
![]()
Bir kişide mi belli olmadı?
Niye Merve'yi sevmek günah mı?![]()
Aynen Turabi Merve'ye yenilince nasıl mutlu oldum anlatamam.Turabi kaybedince odayı terkettim zatenbirde 2 saat seçiyor diğeri hemen koydu oraya
Rahat ettin sonunda![]()
Belki de anlamamışımdır.Yok Göki 3 oyun kaznınca olacak işte ama rahat alır.
Bu akdar mı anlamamazlığa vurulur.![]()
Aynen Turabi Merve'ye yenilince nasıl mutlu oldum anlatamam.![]()
Belki de anlamamışımdır.![]()