Doğum Günün Kutlu Olsun Kenan İmirzalıoğlu!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
18 Haziran 1974 Ankara doğumlu olan usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bugün 40 yaşına girdi. Kendisinin doğum gününü kutlar, nice mutlu seneler dileriz.

Mutlu Yıllar Mahir Kara. :)

b9c7bbc_o.jpg

iste-uzun-hikaye-nin-fragmani_haber_254205.jpg

ahh cnm yaaa biz 30 yaş oalrak görürken ciddi ciddi 40a adım attı artık :T
16 senedir falan kenanı izleyerek büyümek çok ayrı bir zevk hiç dizilerinden mahrum etme bizleri 🙂🙂

Keske sabahtan acilsaydi bu konu.Twitterde TT calismasi etkiinligide vardi)

Kenan benim cocukluktan beri hayrani oldugum tek oyuncu .Tum projelerini izledim .Iyiki dogdu,iyiki oyuncu oldu.Cok kaliteli bir oyuncu .40 yasa geldi artik cocuk ve aile sahipi olmasi gerekiyor.Yakinda evlilik haberlerini duymak dilegiyle .Dizilere ara verecegi haberi beni cok uzdu umarim kararindan doner.Deli yuregin Miro yusifi,Ezelin Ezel Bayraktari,Aci hayatin Memet kosovalisi ve Karadayinin Mahir Karasi.Tum karakterlerini sevdim ama Ezel ile Mahirin yeri benim icin bambaska :love1:

Keske sabahtan acilsaydi bu konu.Twitterde TT calismasi etkiinligide vardi)

Kenan benim cocukluktan beri hayrani oldugum tek oyuncu .Tum projelerini izledim .Iyiki dogdu,iyiki oyuncu oldu.Cok kaliteli bir oyuncu .40 yasa geldi artik cocuk ve aile sahipi olmasi gerekiyor.Yakinda evlilik haberlerini duymak dilegiyle .Dizilere ara verecegi haberi beni cok uzdu umarim kararindan doner.Deli yuregin Miro yusifi,Ezelin Ezel Bayraktari,Aci hayatin Memet kosovalisi ve Karadayinin Mahir Karasi.Tum karakterlerini sevdim ama Ezel ile Mahirin yeri benim icin bambaska :love1:
aynen cnm bende tv izlemeyen birisi olarak yılda sadece 3 dizi ortalamam var birisi hep kenancığımın bir dizisi oldu 🙂🙂 alacakaranlıkta var delliyürekten sonra ilk başrol dizisiydi polisiye türünde çok kısa sürmüştü ama ordada çok başarılıydı her dizisinde başarılı olup sevilen tek oyuncumuz bence yakın dönemde :bhr::bhr:
dizilere şuandan itibaren ara vericekti karadayı önce 2.sezon final olucak diye duyum almıştık kenanda bu sezon bitince ara vericekti ama sürpriz şekilde karadayı 3.sezon duyurdu böylece kenancığıma hasret kalmadan izlemiş olucaz :Z:Z:Z

Vay be 40 yaşına basmış ha :) O zaman Deli Yürek başlarken 24 yaşındaymış vay be nereden nereye :D

Kenan 50 yasinada bassa yine Turkiyenin aranan jonlernden biri kalacak .

Vay be zaman çok çabuk geçiyor 40 girmiş Nice mutlu yıllara Kenan İmirzalıoğlu

Son düzenleme: