Merve ordaki herkesten mert bir kız. Kazananı tebrik ediyor, mücadele ediyor.Tolga kimki çakacak siz hakikaten inanılmaz bir düşmanlık besliyorsunuz.Bunu söyleyen birinin Merveyi tutması çok anormal olmasa gerek
Merve tebrik ediyor olabilir ama arkadaşını sattığı gerçeğini değiştirmezMerve ordaki herkesten mert bir kız. Kazananı tebrik ediyor, mücadele ediyor.
Turabi gibi kaybedince alkışlamamak için sinek kovalamıyor.
Merve sonuna kadar doğru yaptı. Kimseyi satmadı. Survivorda eninde sonunda rakip olacaktılar.Merve tebrik ediyor olabilir ama arkadaşını sattığı gerçeğini değiştirmez
Merve üzülmedi saallama vicdanım rahat diyordu yok böyle yok şöyle diyordu.Merve söz vermişti birlikte finale gidelim diye ama arkadaşını yarı yolda bıraktıMerve sonuna kadar doğru yaptı. Kimseyi satmadı. Survivorda eninde sonunda rakip olacaktılar.
Serenay 1. oluyordu, Tolgayı eleyecek bir tek o vardı. Merve de üzüldü giderken ama o da böyle düşünmüştü.
Turabi gibi arkasından konuşmuyor en azından.
ne şovu lan millete arkadan hakaret etmek ne zamandan beri şov olmuşOrda klasik konsey şovunu yaptı yani iki yüzlülükle anlamdırmak çok saçma
Sana göre o adam bana göre bu adam.Kişiden kişiye değişir
turabi kim bence tolga daha delikanlıdırTolga kimki çakacak siz hakikaten inanılmaz bir düşmanlık besliyorsunuz.Bunu söyleyen birinin Merveyi tutması çok anormal olmasa gerek
Yok artık 7d gözlükleri ile yorumluyon 😱ne şovu lan millete arkadan hakaret etmek ne zamandan beri şov olmuş
adam adamdır kişiye göre değişmez ben böyle havalı kendini bi hlat zanneden ama hiçbişey olmayan bi sprittizciye adam demem adam dediklerime ayıp olur
turabi kim bence tolga daha delikanlıdır
Sen Serenay kala kala iyi yarışan Gökhanı ya da Ahmeti eleseydin vicdanın rahat mı olacaktı?Merve üzülmedi saallama vicdanım rahat diyordu yok böyle yok şöyle diyordu.Merve söz vermişti birlikte finale gidelim diye ama arkadaşını yarı yolda bıraktı
ben gözlük kullanmıyorumYok artık 7d gözlükleri ile yorumluyon 😱
Zaten 2 hafta falan kalmış deseydi ne olmuş yani hiç değilse beraber konuştuğu kişiyi göndermemiş olurduSen Serenay kala kala iyi yarışan Gökhanı ya da Ahmeti eleseydin vicdanın rahat mı olacaktı?
Onlar orda canları çıkarak mücadele ettiler, şimdi Merve onların ismini söyleseydi haklı mı olacaktı?
Ne arkadaşı yav 2 ayda arkadaş olunduğu nerede görülmüş?
Bende Gökhan ve Ahmeti sevmiyorumben gözlük kullanmıyorum
zaten sevmezdim bu herifi şu konuşmalardan sonra gıcık oluyorum lafa bak ya -dün poktun bugün koktun- terbiyesiz
Onlar sözleştiler sona kadar elemeyeceğiz diye ama sona geldiler.Zaten 2 hafta falan kalmış deseydi ne olmuş yani hiç değilse beraber konuştuğu kişiyi göndermemiş olurdu
biz adamları severiz seni bilemem o lafları söyleyen birine adam demem diyene de cevap veririmZaten 2 hafta falan kalmış deseydi ne olmuş yani hiç değilse beraber konuştuğu kişiyi göndermemiş olurdu
Bende Gökhan ve Ahmeti sevmiyorum
En azından son 4 e kaldıklarında gitmeliydi böyle yaparak arkadaşını satmış oldu.Onlar sözleştiler sona kadar elemeyeceğiz diye ama sona geldiler.
Takımın menfaatleri için son 2 zayıf halka gitmeliydi zaten.
@takas Aslında izlemek anlamsız. Turabi bu şovlarla şampiyonluk bayrağını almış eline. Dün Acun inanılmaz çok oy kullanıldı dedi ve Turabi kazandı, Finalde de 1. olacağının garantisi bu.
Acun yanlışlıkla Turabi yarıfinalde demedi, Turabi finalde dedi. Adam biliyor 1. olacağını. Bir Turabi şampiyon demediği kaldı.
ben zaten izlemiyorum ki dünya kupası varken survivora bakamamOnlar sözleştiler sona kadar elemeyeceğiz diye ama sona geldiler.
Takımın menfaatleri için son 2 zayıf halka gitmeliydi zaten.
@takas Aslında izlemek anlamsız. Turabi bu şovlarla şampiyonluk bayrağını almış eline. Dün Acun inanılmaz çok oy kullanıldı dedi ve Turabi kazandı, Finalde de 1. olacağının garantisi bu.
Acun yanlışlıkla Turabi yarıfinalde demedi, Turabi finalde dedi. Adam biliyor 1. olacağını. Bir Turabi şampiyon demediği kaldı.
ne yapacaktı kimi söylese satmış olacaktı hepsi kendi takımında sonuçtaEn azından son 4 e kaldıklarında gitmeliydi böyle yaparak arkadaşını satmış oldu.
Diğer konu ise son 4 final olduğu için öyle dedi
Taner şebeklik yaptığı için ortada yokbiz adamları severiz seni bilemem o lafları söyleyen birine adam demem diyene de cevap veririm
bu ne artistliktir ya kimsin sen kim 2 ay önce kimse seni tanımıyordu 1 ay sonra yine tanımayacaklar silinip gideceksin
bi ara taner vardı ortalığı yıkıyordu adeta onun yanında bu turabi murabi hiçbişey adam şimdi nerde yok esamesi okunmuyor
turabide şebeklik yapıyor farkı yok taner hiç değilse çok komikti bunda o da yok sadece iticiTaner şebeklik yaptığı için ortada yok
Babası değil akrabaları zorlamış evden kovdurtmuşlar sonra barışmışlarTurabi'yi babası da reddetmiş doğru mu? Striptizci olduğu için. @Maskeli Fedai
Taner benim için şebekti hareketlerinifaolan beğenmiyordum.Çok iticiyditurabide şebeklik yapıyor farkı yok taner hiç değilse çok komikti bunda o da yok sadece itici
tabi reddeder benim böyle oğlum olsa silerim zaten kimse yüzüne bakmaz sülalede orası ayrıTurabi'yi babası da reddetmiş doğru mu? Striptizci olduğu için. @Maskeli Fedai
Allahını seversen sanki çocukluktan beri arkadaş. 2 aydır tanıyorlar bir-birilerini. Yarış içindeler.En azından son 4 e kaldıklarında gitmeliydi böyle yaparak arkadaşını satmış oldu.
Diğer konu ise son 4 final olduğu için öyle dedi