Benimle yarışmaya cesareti olanın, sonuçlara katlanmaya da cesareti olmalı. Ahmet Dursun bir kenarda dursun ne demek peki?Yine Turabiyi karalama kampanyaları başlatılmış.Ancak kendinizi avutun
Geçen yılda Doğukan diyordu herkes ama Hilmicem kazandı.Bu arada Turabiyi Tolgayla karıştırmak hakarettir.Turabi orda klasik ada konseyini yaptı.Hem 2 li oynadığıda yok.Gidip Gökhanla hiç konuşmuyor ki adada
Ahmet Dursun sakatım ayağına oynamıyor artık gitmesi lazımBenimle yarışmaya cesareti olanın, sonuçlara katlanmaya da cesareti olmalı. Ahmet Dursun bir kenarda dursun ne demek peki?
Yüzüne konuşup arkasından böyle söylüyor.
Ünlüler de yazık ezilip büzülüyorlar isim yazarken. Karakterine burda kalmak yakışmıyor diyin geçin işte.
Ahmet sakat diye yüzüne gülüp arkasından konuşmalı kesinlikle.Ahmet Dursun sakatım ayağına oynamıyor artık gitmesi lazım
AHmetin yüzüne gülmedi hiçbir zamanAhmet sakat diye yüzüne gülüp arkasından konuşmalı kesinlikle.
geçen gün yiğidin ismini yazarken kin doluydu dün kan ki oldu yiğitle bir takım oldu bu bile turabini oynadığını kanıtı. turabiye göre herkes oynuyor bi o oynamıyor. bir insanı tanımanın en kolay onun başkaları hakkında fikrine baş vurun kişi şikayet ettiği şeyin aynısıdırYine Turabiyi karalama kampanyaları başlatılmış.Ancak kendinizi avutun
Geçen yılda Doğukan diyordu herkes ama Hilmicem kazandı.Bu arada Turabiyi Tolgayla karıştırmak hakarettir.Turabi orda klasik ada konseyini yaptı.Hem 2 li oynadığıda yok.Gidip Gökhanla hiç konuşmuyor ki adada
gökhan mı karaktersiz 😱😱😱 pess valla uçmuşsun yine agaAsıl sen Gökhanın karakteriszliğini biliyon ama bilmemezliktan geliyon![]()
Aynen, ünlüler de ezilip büzülüyor şu yüzden yazdık, bu yüzden yazdık diye.gökhan mı karaktersiz 😱😱😱 pess valla uçmuşsun yine aga
sprittizcileri adam yapan bunu söyler gerçi haklısın
http://www.acunn.com/video/survivor/olay-konseyin-perde-arkasi/8623
terbiyesize bak lan nasıl konuşuyo
buna adam diyene de şaşarım ben
biri çıkıp şu herife laf demiyor sinir oluyorum ulan biri bana bu lafları dese öleceğimi bilsem karşılık veririm ahmete oyunda kafa kesme hareketi yapıyor ahmet hiçbişey demiyorAynen, ünlüler de ezilip büzülüyor şu yüzden yazdık, bu yüzden yazdık diye.
Siz de deseniz ya Turabi, git bi tur at da sonra gel abi.![]()
Orda klasik konsey şovunu yaptı yani iki yüzlülükle anlamdırmak çok saçmageçen gün yiğidin ismini yazarken kin doluydu dün kan ki oldu yiğitle bir takım oldu bu bile turabini oynadığını kanıtı. turabiye göre herkes oynuyor bi o oynamıyor. bir insanı tanımanın en kolay onun başkaları hakkında fikrine baş vurun kişi şikayet ettiği şeyin aynısıdır
Sana göre o adam bana göre bu adam.Kişiden kişiye değişirgökhan mı karaktersiz 😱😱😱 pess valla uçmuşsun yine aga
sprittizcileri adam yapan bunu söyler gerçi haklısın
http://www.acunn.com/video/survivor/olay-konseyin-perde-arkasi/8623
terbiyesize bak lan nasıl konuşuyo
buna adam diyene de şaşarım ben
Aynen, zaten bence hepsi şov, Acun da biliyor. Bak gör Acun bu adamı bilerek 1. çıkaracak, bu kadar hakkında konuşulan birini Acun medyaya katmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Hepsinden de Acunu haberi var.biri çıkıp şu herife laf demiyor sinir oluyorum ulan biri bana bu lafları dese öleceğimi bilsem karşılık veririm ahmete oyunda kafa kesme hareketi yapıyor ahmet hiçbişey demiyor
Tolga kimki çakacak siz hakikaten inanılmaz bir düşmanlık besliyorsunuz.Bunu söyleyen birinin Merveyi tutması çok anormal olmasa gerekAynen, zaten bence hepsi şov, Acun da biliyor. Bak gör Acun bu adamı bilerek 1. çıkaracak, bu kadar hakkında konuşulan birini Acun medyaya katmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Hepsinden de Acunu haberi var.
Tolga bari yarışmıyordu gidekren şuna 1-2 tane çakıp öyle gitseydi.
Sürekli acitasyon yapıyor ağlıyor da oy topluyor.
Dün zaten Acun Ahmet o arabayı nasıl kaçırırsın diye sordu. Ahmet de nasıl kaçırmayım çok soru sordun dedi. O da ne zaman çok sordum diye karşılık verdi. Adam Ahmete 15 soru, Turabiye 2 soru sordu hala ne zaman sordum diyor.
Acun bildiğin Turabinin yanında. Kazanırken surat ifadesine dikkat.