sen kendini avutuyorsun melun turabinin karaktesizliğini sende biliyorsunNeyse seni kendi haline bırakıyorum kendini avut öyle![]()
sen kendini avutuyorsun melun turabinin karaktesizliğini sende biliyorsunNeyse seni kendi haline bırakıyorum kendini avut öyle![]()
Asıl sen Gökhanın karakteriszliğini biliyon ama bilmemezliktan geliyonsen kendini avutuyorsun melun turabinin karaktesizliğini sende biliyorsun![]()
ya aga yapma ya gökhana nasıl karaktersiz dersin adam duruşunu bozmadı ayıp ya çarpılacaksın melunAsıl sen Gökhanın karakteriszliğini biliyon ama bilmemezliktan geliyon![]()
Aslında bozdu ama dğer yarışmacılardan fırsatı olmadıya aga yapma ya gökhana nasıl karaktersiz dersin adam duruşunu bozmadı ayıp ya çarpılacaksın melun![]()
ne zaman bozdu la sallamaAslında bozdu ama dğer yarışmacılardan fırsatı olmadı![]()
eda makyaj yapmayınca korkutucu oluyor)))![]()
Serenay`ım Duygu`m ve Eda Kıbrıstan 🙂
aynen ama anlamıyor melunlarAnneler Survivorun damat adayı olarak gokhani gelin adayı olarak mugeyi seçti daha da boşuna yarışmayın))))
Konseyde yaptığı hareketi gördünmü turabinin ya yeminle bu kadar sahte bir oyunculuk olmaz Gökhanın dokunulmaz olduğunu bile bile yazıyo bin türlü laf ediyo kokmuş felan sonra artislik yapıyo yırtıyo resmen oynuyor adam uyuz oldum sinir oldum yeminleKarakter konusunda boşuna savaşmayın anneler. Son noktayı koydu çoğunluk gökhan keseri savunuruz dedi. Annelerden daha iyi izlediğinizimi sanıyorsunuz))))
o çok komikti ya))) ikinci tolga resmen sadece tolgadan biraz daha zeki oyunculuğunu gizliyor. zaten kameraya bakıp ses tonunu ve mimiklerini değiştirmesi tamamen nihat doğan taklidiKonseyde yaptığı hareketi gördünmü turabinin ya yeminle bu kadar sahte bir oyunculuk olmaz Gökhanın dokunulmaz olduğunu bile bile yazıyo bin türlü laf ediyo kokmuş felan sonra artislik yapıyo yırtıyo resmen oynuyor adam uyuz oldum sinir oldum yeminle
Çok belli ediyor ama kötü bir oyuncu olduğunu )))o çok komikti ya))) ikinci tolga resmen sadece tolgadan biraz daha zeki oyunculuğunu gizliyor. zaten kameraya bakıp ses tonunu ve mimiklerini değiştirmesi tamamen nihat doğan taklidi
tolgadan iyi sayılır hakkını yeme)))Çok belli ediyor ama kötü bir oyuncu olduğunu )))
satmışsa ne olmuş tersi olsaydı turabiye satilacaktıDün Merve Ve Ahmet Gökhana Bilerek Oyun Sattıgını Gören tek benmiyim
Turabinin de Yiğite oy sattığını gören benim yoksa 2 saniyede düşmezdi suya.Dün Merve Ve Ahmet Gökhana Bilerek Oyun Sattıgını Gören tek benmiyim
Gökhanı yazarken sahte oyunculuğu tolgayı bile geride bıraktıtolgadan iyi sayılır hakkını yeme)))
doğruları duyunca tabii![]()
o çok komikti ya))) ikinci tolga resmen sadece tolgadan biraz daha zeki oyunculuğunu gizliyor. zaten kameraya bakıp ses tonunu ve mimiklerini değiştirmesi tamamen nihat doğan taklidi
Geçen yılda Doğukan diyordu herkes ama Hilmicem kazandı.Bu arada Turabiyi Tolgayla karıştırmak hakarettir.Turabi orda klasik ada konseyini yaptı.Hem 2 li oynadığıda yok.Gidip Gökhanla hiç konuşmuyor ki adadaAnneler Survivorun damat adayı olarak gokhani gelin adayı olarak mugeyi seçti daha da boşuna yarışmayın))))