Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter konusunda boşuna savaşmayın anneler. Son noktayı koydu çoğunluk gökhan keseri savunuruz dedi. Annelerden daha iyi izlediğinizimi sanıyorsunuz))))

O2jrMz.jpg

Serenay`ım Duygu`m ve Eda Kıbrıstan 🙂
eda makyaj yapmayınca korkutucu oluyor)))

Anneler Survivorun damat adayı olarak gokhani gelin adayı olarak mugeyi seçti daha da boşuna yarışmayın))))

Duygu Çetinkaya ve fanları birbirine girdi :D
Yiğite oy atın dedi favorim merve ve gökhan dedi :D
Turabicilerler iki saat kavga etti :D :D

Karakter konusunda boşuna savaşmayın anneler. Son noktayı koydu çoğunluk gökhan keseri savunuruz dedi. Annelerden daha iyi izlediğinizimi sanıyorsunuz))))
Konseyde yaptığı hareketi gördünmü turabinin ya yeminle bu kadar sahte bir oyunculuk olmaz Gökhanın dokunulmaz olduğunu bile bile yazıyo bin türlü laf ediyo kokmuş felan sonra artislik yapıyo yırtıyo resmen oynuyor adam uyuz oldum sinir oldum yeminle

Konseyde yaptığı hareketi gördünmü turabinin ya yeminle bu kadar sahte bir oyunculuk olmaz Gökhanın dokunulmaz olduğunu bile bile yazıyo bin türlü laf ediyo kokmuş felan sonra artislik yapıyo yırtıyo resmen oynuyor adam uyuz oldum sinir oldum yeminle
o çok komikti ya))) ikinci tolga resmen sadece tolgadan biraz daha zeki oyunculuğunu gizliyor. zaten kameraya bakıp ses tonunu ve mimiklerini değiştirmesi tamamen nihat doğan taklidi

Dün Merve Ve Ahmet Gökhana Bilerek Oyun Sattıgını Gören tek benmiyim
Turabinin de Yiğite oy sattığını gören benim yoksa 2 saniyede düşmezdi suya.

Ayrıca satmışlarsa da iyi yapmışlar. Survivor strateji oyunu. İsteyen istediğini yapar herkes oraya kazanmaya gelmiş.

Turabi kendince şov yapıp Gökhana yaylan derken iyiydi. Herkesin yüzüne gülüyor arkasından yapmadığı hareket yok.

Yine Turabiyi karalama kampanyaları başlatılmış.Ancak kendinizi avutun

o çok komikti ya))) ikinci tolga resmen sadece tolgadan biraz daha zeki oyunculuğunu gizliyor. zaten kameraya bakıp ses tonunu ve mimiklerini değiştirmesi tamamen nihat doğan taklidi
Anneler Survivorun damat adayı olarak gokhani gelin adayı olarak mugeyi seçti daha da boşuna yarışmayın))))
Geçen yılda Doğukan diyordu herkes ama Hilmicem kazandı.Bu arada Turabiyi Tolgayla karıştırmak hakarettir.Turabi orda klasik ada konseyini yaptı.Hem 2 li oynadığıda yok.Gidip Gökhanla hiç konuşmuyor ki adada

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...