Yarın Turbo oyunları kazanacak İnşallahSuratlara bakın
Turabi daha çok hakediyorhakediyor çünkü
O kadar uzun yazardim ki sana simdi yazasim yok 🙂 Turabi`den mi daha çok hak ediyordu ? Yazdiklarini idrak edebiliyosundur umarim.. 🙂hakediyor çünkü
yiğit son haftalarda biraz düştü ama bugün iyiydi bence daha çok hakediyorYarın Turbo oyunları kazanacak İnşallah
Turabi daha çok hakediyor
evet turabinin karakter sıfır araba yeter ona daha fazlasını haketmiyorO kadar uzun yazardim ki sana simdi yazasim yok 🙂 Turabi`den mi daha çok hak ediyordu ? Yazdiklarini idrak edebiliyosundur umarim.. 🙂
Ya arkadaşım sen şakamısın survivor geneline baj Turabi tek başına takımı sırtlıyor dün ve bugün oyunları göünllülere kazandırttı seni anlamıyorum ciddenyiğit son haftalarda biraz düştü ama bugün iyiydi bence daha çok hakediyor
Tamam iyi geceler sanayiğit son haftalarda biraz düştü ama bugün iyiydi bence daha çok hakediyor
evet turabinin karakter sıfır araba yeter ona daha fazlasını haketmiyor
Ben cevap bile vermiyorum 🙂Ya arkadaşım sen şakamısın survivor geneline baj Turabi tek başına takımı sırtlıyor dün ve bugün oyunları göünllülere kazandırttı seni anlamıyorum cidden
Böyle giderse engelleyecem saçma mesaj yazanları bu ne yaTamam iyi geceler sana
Ben cevap bile vermiyorum 🙂
Aynen bende saçma değil körlük bildiğin 😀Böyle giderse engelleyecem saçma mesaj yazanları bu ne ya
Böyle yazanlara acıyorum gerçektenAynen bende saçma değil körlük bildiğin 😀
tek başına takımı sırtladı hahaha yiğitin kazandırdığı ne oyunlar var ya yapma ayrıca karakterede bakalım her türlü yiğit öndeYa arkadaşım sen şakamısın survivor geneline baj Turabi tek başına takımı sırtlıyor dün ve bugün oyunları göünllülere kazandırttı seni anlamıyorum cidden
Yuh artık olm önceki haftalara bak Yiğitin tek başına kazandırdığı oyun söyle forumu bırakmazsam namertim.Karakter olarak Yiğit Bernayı elelyen Sahrayla arkadaş oldu orda kaybetti o da karaktersiztek başına takımı sırtladı hahaha yiğitin kazandırdığı ne oyunlar var ya yapma ayrıca karakterede bakalım her türlü yiğit önde
turabi kadar karaktersiz olamazYuh artık olm önceki haftalara bak Yiğitin tek başına kazandırdığı oyun söyle forumu bırakmazsam namertim.Karakter olarak Yiğit Bernayı elelyen Sahrayla arkadaş oldu orda kaybetti o da karaktersiz
Ya bi git işine ya ne karaktersizliğini gördün onu söylede bilelimturabi kadar karaktersiz olamaz
sanadaTamam iyi geceler sana
Ben cevap bile vermiyorum 🙂
bak bu konuda turabiyi savunma asıl sen saçmalarsın adam hep karaktersiz birde söyle bilelim diyorsun ya komikYa bi git işine ya ne karaktersizliğini gördün onu söylede bilelim
Neyse seni kendi haline bırakıyorum kendini avut öylebak bu konuda turabiyi savunma asıl sen saçmalarsın adam hep karaktersiz birde söyle bilelim diyorsun ya komik