Maskeli Fedai
Favori Üye
AKın tam melun çıkmış
AKın tam melun çıkmış
Seni etiketlemedim farkındaysan sana soran olmadı yaniAKın tam melun çıkmış![]()
Güzel çıkmışlar senin Akın yakıyo yakışıklı adam
Öyle olsunSeni etiketlemedim farkındaysan sana soran olmadı yani![]()
Öyle zaten geçen Akın'ın bir yeğeniyle resmini koyayım dedim @sokak sanati demediğini bırakmadı saolsun bu yüzden seni de etiketlemedim aynı kafadasınız sonuçta.Öyle olsun![]()
Tek yumurta ikizleriÖyle zaten geçen Akın'ın bir yeğeniyle resmini koyayım dedim @sokak sanati demediğini bırakmadı saolsun bu yüzden seni de etiketlemedim aynı kafadasınız sonuçta.![]()
Etiketleme sanki çok meraklıydım senin sinsi akınınaÖyle zaten geçen Akın'ın bir yeğeniyle resmini koyayım dedim @sokak sanati demediğini bırakmadı saolsun bu yüzden seni de etiketlemedim aynı kafadasınız sonuçta.![]()
Dokunulmazlık oynu önemli onu kim kazanmış ?Etiketleme sanki çok meraklıydım senin sinsi akınına
Ödül oyununu Turabi kazanmış
@eskici @china_shangai @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @ABAY_06 @RevaN @Eray Güler
O konuda bir duyum almadımDokunulmazlık oynu önemli onu kim kazanmış ?
Ama oyna bakıldığında pek Gökhana göre bir oyun gibi değil Turabi ve Ahmet şanslı eğer sakat değilse Ahmet Merve ne yapar onu kestiremiyorum ?O konuda bir duyum almadım
Al birini vur ötekine işte.Tek yumurta ikizleri![]()
Ödül önemli değil dokunulmazlığı almasın da.Etiketleme sanki çok meraklıydım senin sinsi akınına
Ödül oyununu Turabi kazanmış
@eskici @china_shangai @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @ABAY_06 @RevaN @Eray Güler
Cevap vermiyorumAl birini vur ötekine işte.
Ödül önemli değil dokunulmazlığı almasın da.![]()
Melun şaka yaptım kırdıysam özür dilerim.Sen iyi bilirsin![]()
doğruları duyunca tabiiYok iki ünlü 2 gönüllü kalsın.
Ohhh be sonunda.![]()