Polat Şaşmaz
Favori Üye
bu açıklama nerede var ben bulamadımKurtlar Vadisi Pusu'nun Yeni Sezonda Kanal D'de yayınlanma durumu Daha Belli değil.Atv ile Sözleşme süresi Dolan Vadi'nin ATV ile tekrar Sözleşme imzalama durumuda var ! Diğer Bir yandan Kurtlar Vadisi Ekibinden ayrılan Yönetmen Onur TAN'ın yerine Yeni bir yönetmen Seçiliyor..Yeni Sezonda Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda yayınlanacağı ve yeni Yönetmenin kim olacağı 20 Ağustos'ta Belli Olacak..! Vadinin Hangi Kanala Geçeceği ve Yeni Yönetmenin kim olacağı hakkında 20 Ağustostan önce Bilgi veren ve açıklama yapan sayfalara İtibar Etmeyiniz ! PANA FİLM
![]()
bu açıklama nerede var ben bulamadım
zaten baktım bulamadım haberde çok karmaşık ne dediği belli deil sonra anlaşmak için niye 2 ay sonraya tarih versinlerAçıklama Pana Film'e ait olduğunu düşünmüyorum.
Taptalk 2
abicim bu açıklama set fotğraflarıo paylaşam facebook sayfası ve verdiği tüyoların eksiksiz tuttuğu bir sayfa ordan bu açıklama yapıldıbu açıklama nerede var ben bulamadım
ya arkadaş sana bişey dediğim yok ama haberin saçmalığı 20 ağustos atla deve mi 2 ay sonra belli olacak ne demek sözleşmen bittiği günün haftası kiminle görüşüp anlaşacaksan bitirirsin işi anlaşırsınabicim bu açıklama set fotğraflarıo paylaşam facebook sayfası ve verdiği tüyoların eksiksiz tuttuğu bir sayfa ordan bu açıklama yapıldı
evet bu haber salla paça pana açıklama yapacak sa yazete den yapar kendi resmi hesaplarından yayınlar hem zaten haber içeriğide sallamasyon oldupunu çok belli ediyorya arkadaş sana bişey dediğim yok ama haberin saçmalığı 20 ağustos atla deve mi 2 ay sonra belli olacak ne demek sözleşmen bittiği günün haftası kiminle görüşüp anlaşacaksan bitirirsin işi anlaşırsın
yani bunu anlamak için de alim olmaya gerek yok 100 km öteden belli ediyo kendini 😀bu açıklama kesinlikle pana filme ait değil beyler itibar etmeyin
bu üslupta bir açıklama olmaz admin kafasına göre yazmış pana film logosu eklemiş hepsi bu![]()
kumarhane baskını mıAha Derya
Aha Polat
Aha Elif
Aha Cakir
Hepsi vuruldu!
Memati de gitti off eskilerrr
Yönetmen: Osman Sınav (ste)
@takas
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
he yakumarhane baskını mı![]()