Hepimizin hayatı değişecek dedi Mehmet Saim Bey mesajı verdi korkmaya başladım.Heyecan dorukta bekleniyor.
Çok itici bir adam ya kim bakan yapar bunu.Hepimizin hayatı değişecek dedi Mehmet Saim Bey mesajı verdi korkmaya başladım.
Çok huzursuz etmeye başladı beni diken üstündeyim.Off şuan sinir oldum resmen Adam gelin arabasına kadar düştü
Resimdeki kızda yarışmacıymış. @Forumdashben bolum baslayani diken ustundeyim umarim begendigim karakter diziye veda etmez
Ne kadar mutlu olduğu yüzünden anlaşılıyor kızın.ne sansli kizmis)
Orhan'a mı yıkacaklar cinayeti?Seyis ile Orhanin dostlugunun altindan kim bilir ne cikacak
sanirim oyle( arabayimi bozacaklar neOrhan'a mı yıkacaklar cinayeti?
Ya da yanlış hedef göstertip Orhan'ı kandıracaklar eee sonra Orhan vicdan azabından ölür.sanirim oyle( arabayimi bozacaklar ne
oyle olacak Orhan ne kadar kotu biri olsada ailesine zarar vermez bilerekYa da yanlış hedef göstertip Orhan'ı kandıracaklar eee sonra Orhan vicdan azabından ölür.
Umarım kendi ailesini katletmez,başka adam mı kalmadı.oyle olacak Orhan ne kadar kotu biri olsada ailesine zarar vermez bilerek
Uzun uzun vedalaşıp el sallamalarından anlaşıldığı üzere az sonra kıyamet kopacak.Müziğe göre bu son birbirlerine gülüşleri olacak gibi.