Karadayı 75. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

son sahnenin mahkemede bitmesi olmadı geçen sezon finali gibi oldu
muhtemelen 8 ay sonra dediğine göre seneye 8 ayı anlatacak ve kenan psikopata bağlayacak yani burda finali gösterdiler diyebiliriz :D
kenan eğer psikopata bağlarsa kaçmaz karadayı inşallah öyle olur :D

bu arada twitterda 1.olmuş falan deyince baktım 4 bin twit atılmış sadece önceden daha çok twit geliyodu dünya kupası ve survivor etkilemiştir
son sahneyi izliyorum da netin hızı düştü donuyo ikide bir :(

son 15 dk yı izledim gerisine bi göz attım klasik sıkıcılıkta zaten
son 15 dk güzel bu arada songül çok güzel favorim :D osmanla yakınlaştılar vay be :d
kenana uzun saç hiç yakışmıyor hemde hiç bi daha uzatmasın saçını
saçını kısalttığı anda öyle bir karizma oluyor ki inanılmaz bişey hastasıyım bu adamın karizmasına inanılmaz tenim buna benziyor zaten esmer aynı bunun gibi :d
niye uzun saç yakışmıyor çünkü saçı döküldü öden eskisi gibi değil o yüzden kısa saç çok daha süper oldu
İnşallah seneye müthiş bi aksiyon dizisi olur ve kaçırmadan izlerim

Son düzenleme:
Siz hiç kaybeden birine rastladınız mı sayın mahkeme reisi? Ben umudumu kaybettim! #karadayımahir

BqR1p0SIQAEob8r.jpg

Süper sahneydi...

uzun aradan sonra TT listesinde birinci olduk bu sezon finali cok ses getirdi

Mahire hersey yakisiyor ama ben onu guler yuzunu ozleyecegim galiba artik gulmez(

Feridem cok cok guzel gelin oldu keske Mahirde onu gorseydi

Songul-Osman ne kadar yakistirsamda bir o kadarda Yasine uzuluyorum

3 ay gelde bekle simdi

Dizinin son 10 dk sına baktım o neydi öyle. Reytinglere yansıyacaktır🙂

Ben de 22:45'ten sonrasına baktım. :)

Songül ve Osman çok yakışıyorlar :)) Birden zaman atlama sahnesi olması iyi olmadı gelecek sezon da "8 ay önce" deyip o arayı gösterirler herhalde. :D Karadayı Mehmet Saim'i falan mı öldürdü acep (b)

Bu arada bölümün tamamına bakmama rağmen bıktım Feride ve babasının mıy mıy mutluluk sahnelerinden. :D O kenafir gözlüye hiç yakışmıyor böyle iyi aile babası tavırları .ss

Batista'yı sürekli birine benzetiyordum buldum; Bülent'e benzetiyormuşum :F

Safiyenin olmesi kesinlesti.Oyuncu twitterde yeni dizide bulusmak uzere bir not atti)

seviyordum Mahir-Safiye sahnelerini .Mahir ikinci kez annesini kaybetti