Sayamadıklarımdansın. takas'ı etikletlersem tüm Kvp grubunu getirir zaten.
Üzüldüm.Sabahın 6 buçuğunda kalkıyorsan olunur tabii.
Sayamadıklarımdansın. takas'ı etikletlersem tüm Kvp grubunu getirir zaten.
Üzüldüm.Sabahın 6 buçuğunda kalkıyorsan olunur tabii.
Beni de etiketlemen lazım beni de al etiket listesineSayamadıklarımdansın. takas'ı etikletlersem tüm Kvp grubunu getirir zaten.
Üzüldüm.
Etiket listem yok, kendim yazdım.Beni de etiketlemen lazım beni de al etiket listesine
Denerim ama bildim bileli bu hata varÇözmeye çalış, Ramazan'da Sahur Turnavaları'na katılırsın.
Bir yandan da tv açık olsun, sanki dört gözle mi izliyorsun Survivor'a? Hem arakada Akın gözükmüş, oyunmuş her şey.
sağolasın aga dualarına ihtiyacım var@legolas9900 aga @AlemTo bu sorunu çözer bence benim fenercellden bile girmiştim sayesinde
Allah yardımcın olsun aga @takas
aga alttan kalması çok kötü oluyor bi de osmanlıca benim en kötü ders kalırsa sittin sene veremem daha@takas ne kastın be bütü
Hacı internette modemini ismini yaz ve sorununu yaz bir çok alternatif bulursunDenerim ama bildim bileli bu hata var
Ne kastın be hacı bu kadar osmanlıca olsa nolur olmasa nolur .Geçersin geçersin D:aga alttan kalması çok kötü oluyor bi de osmanlıca benim en kötü ders kalırsa sittin sene veremem daha
lan kasmakla ne alakası var en sevmediğim saçma kelimelerden biri sınav var diyoz nesi kasmak bununHacı internette modemini ismini yaz ve sorununu yaz bir çok alternatif bulursun
Ne kastın be hacı bu kadar osmanlıca olsa nolur olmasa nolur .Geçersin geçersin D:
sinirlendirmek için diyom biz yurtta öyle yaparız ne kastın be diyelan kasmakla ne alakası var en sevmediğim saçma kelimelerden biri sınav var diyoz nesi kasmak bunun
evet sinirlendim güzel taktikmişsinirlendirmek için diyom biz yurtta öyle yaparız ne kastın be diye
Tamam o zaman. Başka bir gün yaparız.bugünün ayrıcalığı ne benim yarın bütüm var kendi açımdan olmaz
Başlar herhalde bakalım Dünya Kupası da var ama duruma göre ayarlayacağız.Ben de sınavdan sonra gelirim. Zaten Haxball Ramazan geceleri başlayacak yakında herhalde? @OzaN
Zaten epey geç oluyordu bu lig, engel olmaz gibi Dünya Kupasına.Başlar herhalde bakalım Dünya Kupası da var ama duruma göre ayarlayacağız.
3'te bitiyor Dünya Kupası maçları.Zaten epey geç oluyordu bu lig, engel olmaz gibi Dünya Kupasına.