Maskeli Fedai
Favori Üye
8-0 değildi agaHehe tamam senle anlaşamıcaz olayın üstünü örtmekte üstüne yok aga
8-0 değildi agaHehe tamam senle anlaşamıcaz olayın üstünü örtmekte üstüne yok aga
Çözmeye çalış, Ramazan'da Sahur Turnavaları'na katılırsın.Bende sorun var Host a baglanamiyorum
Bir yandan da tv açık olsun, sanki dört gözle mi izliyorsun Survivor'a? Hem arakada Akın gözükmüş, oyunmuş her şey.Survivor bitince gelebilirim ben
Orası da var zaten Akın gidince dört gözle beklemez oldum Survivor'ı Ama haxball her türlü gece oynanmayacak mı zaten?Çözmeye çalış, Ramazan'da Sahur Turnavaları'na katılırsın.
Bir yandan da tv açık olsun, sanki dört gözle mi izliyorsun Survivor'a? Hem arakada Akın gözükmüş, oyunmuş her şey.
Arkadaslarla cikacagiz. Hem benim oynadigim takim zaten banko yenilir.
Yani, çakışmaz belki de Survivor'la.Orası da var zaten Akın gidince dört gözle beklemez oldum Survivor'ı Ama haxball her türlü gece oynanmayacak mı zaten?
Gelene kadar uyursun, gece uyumazın.Bilemiyorum şu an ama yorgunum bu gece de geçe kadar kalmam muhtemelen.
Öyle bir uyku düzenim yok.Yani, çakışmaz belki de Survivor'la.
Gelene kadar uyursun, gece uyumazın.
Bugünlük işte. Yaşlandın mı ne, yazın erkenci mi olunur?Öyle bir uyku düzenim yok.
Bize her zaman Cumartesi.Benim için [HASHTAG]#Cumarestigecesiderscalismagecesi[/HASHTAG] Bi dakka ya bugün Pazartesi.
Bunu demeyecektin. Bana hergün Pazar gecesi.Bugünlük işte. Yaşlandın mı ne, yazın erkenci mi olunur?
Bize her zaman Cumartesi.
Tıp okuyorsun olsun o kadarcık.Bunu demeyecektin. Bana hergün Pazar gecesi.
Sabahın 6 buçuğunda kalkıyorsan olunur tabii.Bugünlük işte. Yaşlandın mı ne, yazın erkenci mi olunur?
Bize her zaman Cumartesi.