16 Haziran 2014 Pazartesi Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,542
Puanı
1,061
16 Haziran Pazartesi günü reyting yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki mesajlarınız mesaj sayınıza etki etmeyecektir. Bu akşam ekrana gelecek olan Karadayı ve Mihrap Yerinde dizi yorumlarınızı dizilerin yorum konusuna, ve Survivor program yorumlarınızı ise programların konusunda yapmanızı dileriz.

Dünya Kupası yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

TV'de Bugün Ne Var? Buradan ögrenin.

İyi yorumlar, keyifli bir akşam dileriz.

zahide bugün my yi geçti kamera arkasını göstermekte bir sosyal deneye çıktı kaç gündür konuşuyor :F @Forumdash

Mihrap Yerinde umarım oranlarını bir şekilde arttırır. Beni Böyle Sev yok bu hafta belki onun kitlesini alabilir. :)

Mihrap Yerinde umarım oranlarını arttırır Survivor zirvede olacaktır.

my belgeseli bu hafta çok iyi sürekli meryem-okan-nur-halit en iyi bölüm sona kalmış :) @yatutarsa @Forumdash @destere

bol bol [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] var:bhr:

Zara@ZaraKaya1 1 dk.
@ShowTV de #MuhtesemYuezyıl gizli dünya izlemesı cok keyfli birde osmanli jenerıkleri marşini duyunca cok duygulanıyorum ya
1f44f.png
1f44f.png
1f49c.png
1f49c.png
1f49c.png

@mrt-06 yı buldum :F hala showda sanıyor :F

Son düzenleme:
Medyatava: TNS'den kaynaklanan sorun sebebiyle Reytingler 12.30'da aciklanacakmis.

:T:

Mihrap Yerinde gibi hayatımda öyle kötü bir dizi görmedim :F:F

karadayı ile macun ikisi de 7 reytingin altında kalmış :A ikisini de 10 reytinge çıkartıyorlar şu an:A
Önemli mac yoktu ki dün onlarin yayinlandigi saatte. Iran-Nijerya macina mi verecekler reytingleri. :D Ispanya maci bile gecemedi 10 reytingi :T:

Ne alakası var survivor dün heycanlıydı :A
de get. :bağır:

Acun değilde Karadayı 5 bile görmüş olabilir :A
melun. :bağır:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...