- Reaksiyon puanı
- 37,540
- Puanı
- 1,061
Internet'ten baktim da melun lafini ilk kez forumda duysam da cok kullanilan bir kelime aslinda.melun bnm lafım @pompy arkadaşa gönderme yap lafları da çalıyor.ss
Internet'ten baktim da melun lafini ilk kez forumda duysam da cok kullanilan bir kelime aslinda.melun bnm lafım @pompy arkadaşa gönderme yap lafları da çalıyor.ss
neyse sosyal medyada survivorcular ve karadayılar coşmuş yineInternet'ten baktim da melun lafini ilk kez forumda duysam da cok kullanilan bir kelime aslinda.
1 | TRT 1 HD | Almanya - Portekiz | 1.21 | 18.85 | 31.77 | 2.37 |
2 | STAR TV | Survivor | 2.10 | 14.91 | 25.12 | 3.43 |
3 | ATV | Karadayı | 2.21 | 9.95 | 16.77 | 3.87 |
4 | TRT 1 HD | İran - Nijerya | 1.15 | 8.44 | 14.22 | 2.43 |
5 | TRT 1 HD | Gana - ABD | 1.20 | 4.90 | 8.25 | 2.01 |
işte fark-ı dünya kupasıIran-Niyerya maci neredeyse Karadayi kadar konusulmus mu Twitter'da? 😱 😱 😱
millet ne kadar berbat olduğundan bahsetti hepIran-Niyerya maci neredeyse Karadayi kadar konusulmus mu Twitter'da? 😱 😱 😱
millet golsüz maci bile konusuyor inanilir gibi degil.işte fark-ı dünya kupası
Dogrudur.millet ne kadar berbat olduğundan bahsetti hep
Karadayıyı konuşacak değiller yamillet golsüz maci bile konusuyor inanilir gibi degil.
Dogrudur.
Niye o da konusulmus iste, ne gereksiz antilik yapiyon.Karadayıyı konuşacak değiller ya
ilk defa haklısın zekenabunKaradayıyı konuşacak değiller ya
Sağol panpa Karadayıya antilik yapmak bizim işimizilk defa haklısın zekenabun
Survivoru ve maçı geçememiş amaNiye o da konusulmus iste, ne gereksiz antilik yapiyon.
Sağol panpa Karadayıya antilik yapmak bizim işimiz
Survivoru ve maçı geçememiş ama
Güzel olmazsa izlememSen gelecek sezon Karadayi izlersen görürüm ben seni merak etme.
Zaten izleme. Istemiyoruz senin gibi izleyici.Güzel olmazsa izlemem
Şunu unutma benim izlediğim diziler yükseliyor izlemediklerim ise dip yapıyorZaten izleme. Istemiyoruz senin gibi izleyici.
Ondan mi KVP AB'de düstü.Şunu unutma benim izlediğim diziler yükseliyor izlemediklerim ise dip yapıyor
İzlediklerimin totali yüksek çıkıyor amaOndan mi KVP AB'de düstü.
TOTAL'de sezon finali reytingine bak bir istersen.İzlediklerimin totali yüksek çıkıyor ama
Haha.my belgeseli bu hafta çok iyi sürekli meryem-okan-nur-halit en iyi bölüm sona kalmış @yatutarsa @Forumdash @destere
bol bol [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] var
Zara @ZaraKaya1 1 dk.
@ShowTV de#MuhtesemYuezyıl gizli dünya izlemesı cok keyfli birde osmanli jenerıkleri marşini duyunca cok duygulanıyorum ya
@mrt-06 yı buldum hala showda sanıyor