Karadayı 75. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

Herkesin dediği oluyor,sen Nazif Baba'nın ölmesini istemiyordun büyük ihtimalle Mehmet Saim Bey ölecek, @Çiğdem- dizinin aksiyona dönmesini istiyordu o da olacak artık şikayet etmekten vazgeçin.:)Senarist kanser oldu yazık kadına.:(
yabancı dizilerde fantastik türk dizilerinde aksion olucak 🙂🙂🙂 benim dizi zevkim böyle cnm ama laz kızıyız sonucta bizim ninelerimiz erkeklerden daha iyi tüfek kullanır karadenizli kadınlardan korkulur herzaman :F

yabancı dizilerde fantastik türk dizilerinde aksion olucak 🙂🙂🙂 benim dizi zevkim böyle cnm ama laz kızıyız sonucta bizim ninelerimiz erkeklerden daha iyi tüfek kullanır karadenizli kadınlardan korkulur herzaman :F
Yabancı dizilerde aksiyona dönmelisin çünkü büyük bütçeyle hakkını veriyorlar,Aşk ve mahalle dizileri olarak bizim yerli dizilere bakabilirsin.Çünkü yerli diziler bizden sıcak ve samimi.Hemen yabancı dizilere satma.:)

survivoru takmiyorum artik) bu yil genelde zirveyi paylastik Acunla sadece 3-4 hafta yenildik Acuna ) siralamadi Karadayi 3 olamaz) bu yuzden mac beni korkutuyor
Maçta öyle böyle değil Almanya ve Portekiz gelip bizim günü buldu.Ronaldo Reyizin kafadan 8 reytingi var yukarısını sen düşün.:)

@destere de vardı ama o da son haftalarda uğramıyor:( Bari bu gece yalnız bırakmasa(b)
eleştirdiğime bakmayın karadayıyı ilk bölümden beridir daha doğrusu kenanı deli yürekten beridir kaçırmadan izliyorum eleştiri yaparım çünkü bende fancılık yok en sevdiğim oyuncuyuda eleştiririm en sevdiğim diziyide izlemektende vazgeçmem tabi doğru bildiğimi söylerim yanı 🙂
@sürgünüm

Foruma uye degildim ama Karadayi tum basliklarini okuyordum :) sadece bu forum degil diger forum,eksi sozlukte yorumlari takip ediyorum

eleştirdiğime bakmayın karadayıyı ilk bölümden beridir daha doğrusu kenanı deli yürekten beridir kaçırmadan izliyorum eleştiri yaparım çünkü bende fancılık yok en sevdiğim oyuncuyuda eleştiririm en sevdiğim diziyide izlemektende vazgeçmem tabi doğru bildiğimi söylerim yanı 🙂
@sürgünüm
Ben ekşisözlük ve divxplanette sürekli yabancı dizi yorumları okurum,sende farkındaysan bir dizide olumlu yönleri öne çıkaran var,birde kötücü olanlar var hiçbir şeyden hoşlanmaz sürekli mızmızlanan ve şikayet eden tipler.Ben valla iyi yönlerini alıyorum.:)

Ben ekşisözlük ve divxplanette sürekli yabancı dizi yorumları okurum,sende farkındaysan bir dizide olumlu yönleri öne çıkaran var,birde kötücü olanlar var hiçbir şeyden hoşlanmaz sürekli mızmızlanan ve şikayet eden tipler.Ben valla iyi yönlerini alıyorum.:)
birde eşit ağırlıklı olan vardır performansa göre değerlendirir bölüm yayınlanır iyiyse hakkını verir kötüysede kulaklarını çeker bende öyleyim yanı performansa göre değerlendiriyorum hata yapana sırf seviyorum diye arkasıdna durup yalan konusamam kötüyse kulaklarını çekerim iyiysede zaten herkesden daha çok hakkını veririm 🙂🙂

birde eşit ağırlıklı olan vardır performansa göre değerlendirir bölüm yayınlanır iyiyse hakkını verir kötüysede kulaklarını çeker bende öyleyim yanı performansa göre değerlendiriyorum hata yapana sırf seviyorum diye arkasıdna durup yalan konusamam kötüyse kulaklarını çekerim iyiysede zaten herkesden daha çok hakkını veririm 🙂🙂

ayol dizi başa dönmüş 1.bölüm fragmanında mahir hakime hanım diye sesleniyi aynı yerde şimdi hakime hanım mahir diye sesleniyi :F @Forumdash @ABAY_06 @destere

Kenanin yeni imajini bende begendim ama ne yalan soyleyim Mahirin sert bakislari hic hosuma gitmedi .Bu dizide neyi cok sevdim Kenanin diger dizilerinden farkli olarak burada Kenanim cok gulumsuyor )