Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suvivor Merve ve Sahra Yorumum

SAHRA
bu triplerin başka bir açıklaması olamaz. sürekli bir asabiyet halinde. tutarsızlık dersen diz boyu. her an her durumda ortamı germe potansiyeline sahip. günlük hayatta yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tipte bir insan :D.reyting yüzünden o adada tutulduğu da çok açık. yoksa akrabaları dışında* onu sevip oy gönderebilecek bir insan bulunabileceğine inanmıyorum. :(

dünkü bölümde araba kazanmak için annelerine sorulan sorular vardı , sahra annesi ile aynı cevabı veremedi ve annesine “şapşal” dedi. acun’un şapşal olan sensin uyarısı üzerine annesinden özür diledi. sahra karakterinin kötülüğünün kurgu değil, gerçek olduğunu gördük.

turabi ile arkadaş olduğu zamalarda arasında bir şeyler olduğuna inananlardan biri de bendim ,ödül oyunu kazandıktan sonra turabi'ye sarılırken o kadar yakınlardı ki bir an öpecek sandım :D
sahra gibi insanların çoğalmalarına önüne geçmek zorundayız. insanlık adına, ülkemiz adına atılması gereken büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. :Ahayatı boyunca, adada o insanlara yaşattığı gibi kabus dolu günler diliyorum kendisine

MERVE
suvivor'ın en tehlikeli insanlarından birisi. tolga'ya karşı milleti kışkırttı, sonra akın gidince bütün suçu akın'a attı. kızlara sahip çıkar gibi görünüp, içten içe elenmelerine destek verdi. arkadaşı serenay birinci olunca kıskançlıktan çatlayıp, yüzüne çok sevindim dedi.😕

neden çığlık atıyor anlayamadım, bir de yarış içinde ağlayarak diğer takımın oyuncularını demoralize ediyor. (misal noooğlur gökhaana noooğlurr benim içiiiin diye ağlayarak bağırdığı bir oyun vardı, oyun oynandığı sırada hem de.):D
sanırım oyun sonu gökhan'a sarılıp elleyebilmek için daha bi hırslı yarışan kişi. kaybetse o ortam oluşmayacak.:A

milli bir sporcu, ama maalesef sporcunun çeviği olsa bile ahlaklısı olamamış, ayrıca arkadaşını elemelerde arkadaşını satmıştı :(

@sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
@ABAY_06

@sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully @ABAY_06 arkadaşlar hiç yorum yapmamışsınız :D

Tabiki gerçek
Demekki Akının elendiği hafta turabi akını yazmamış yiğiti yazmış o ham kaset dün yayınlandı! halbuki yiğiti 2 hafta önce yazmıştı büyük açık verdiler
Acun Akın'ı yollamak istedi ve yolladı mı diyorsun yani şimdi? :(

bence hemen karar verme , belki montaj hatasıdır
smslere gelince , sms göndermek saçmalık zaten , niye gönderiyorsun ki :D
Montaj hatası olamaz :D Bazıları bölümler düzenlenirken karıştırılmış olabilir yazmış :D Ama sahra isim yazdığı sırada turabinin yanında çıplak kol görünüyor 😱

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...