o görüntüler gerçek , mrk etme senKaldırmışlar demekki
Turabi tam kalkıyor yiğitin yanında AKIN duruyor
Bembeyazdı bidane korkunçtu öyle
![]()
Tabiki gerçeko görüntüler gerçek , mrk etme sen
Suvivor Merve ve Sahra Yorumum
SAHRA
bu triplerin başka bir açıklaması olamaz. sürekli bir asabiyet halinde. tutarsızlık dersen diz boyu. her an her durumda ortamı germe potansiyeline sahip. günlük hayatta yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tipte bir insan.reyting yüzünden o adada tutulduğu da çok açık. yoksa akrabaları dışında* onu sevip oy gönderebilecek bir insan bulunabileceğine inanmıyorum.
dünkü bölümde araba kazanmak için annelerine sorulan sorular vardı , sahra annesi ile aynı cevabı veremedi ve annesine “şapşal” dedi. acun’un şapşal olan sensin uyarısı üzerine annesinden özür diledi. sahra karakterinin kötülüğünün kurgu değil, gerçek olduğunu gördük.
turabi ile arkadaş olduğu zamalarda arasında bir şeyler olduğuna inananlardan biri de bendim ,ödül oyunu kazandıktan sonra turabi'ye sarılırken o kadar yakınlardı ki bir an öpecek sandım
sahra gibi insanların çoğalmalarına önüne geçmek zorundayız. insanlık adına, ülkemiz adına atılması gereken büyük bir adım olduğunu düşünüyorum.hayatı boyunca, adada o insanlara yaşattığı gibi kabus dolu günler diliyorum kendisine
MERVE
suvivor'ın en tehlikeli insanlarından birisi. tolga'ya karşı milleti kışkırttı, sonra akın gidince bütün suçu akın'a attı. kızlara sahip çıkar gibi görünüp, içten içe elenmelerine destek verdi. arkadaşı serenay birinci olunca kıskançlıktan çatlayıp, yüzüne çok sevindim dedi.😕
neden çığlık atıyor anlayamadım, bir de yarış içinde ağlayarak diğer takımın oyuncularını demoralize ediyor. (misal noooğlur gökhaana noooğlurr benim içiiiin diye ağlayarak bağırdığı bir oyun vardı, oyun oynandığı sırada hem de.)
sanırım oyun sonu gökhan'a sarılıp elleyebilmek için daha bi hırslı yarışan kişi. kaybetse o ortam oluşmayacak.
milli bir sporcu, ama maalesef sporcunun çeviği olsa bile ahlaklısı olamamış, ayrıca arkadaşını elemelerde arkadaşını satmıştı
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Bully
@ABAY_06
Acun Akın'ı yollamak istedi ve yolladı mı diyorsun yani şimdi?Tabiki gerçek
Demekki Akının elendiği hafta turabi akını yazmamış yiğiti yazmış o ham kaset dün yayınlandı! halbuki yiğiti 2 hafta önce yazmıştı büyük açık verdiler
Aynen öyle herşey yalanmış ya ona yanarım !!Acun Akın'ı yollamak istedi ve yolladı mı diyorsun yani şimdi?![]()
Acımasızca eleştirmişsin kızları.
ammada abarttın 😱Aynen öyle herşey yalanmış ya ona yanarım !!
Montaj sandım inanır mısın ya
İzleyince bembeyazlar içinde şok oldum 😱
O ne demek yaammada abarttın 😱
Merveyi acımasızca eleştirmişsin 😱
Kafam iyice karıştı.Aynen öyle herşey yalanmış ya ona yanarım !!
Montaj sandım inanır mısın ya
İzleyince bembeyazlar içinde şok oldum 😱
İzlemek istiyosan o sahneyi Facede Dizi Reytingleri::Resmi Sayfası yazan yere gir video çekmiş o kaldırılmadan önceKafam iyice karıştı.![]()
bence hemen karar verme , belki montaj hatasıdırO ne demek yao kadar sms kullandık
Merve Büyüksaraç haklıymış !!
Merveyi acımasızca eleştirmişsin 😱![]()
biraz daha yorum yapınAcımasızca eleştirmişsin kızları.![]()
Oha çekim çok kötüydü ama gördüm Akın'ı 😱 Montaj olma ihtimali olamaz dimi?İzlemek istiyosan o sahneyi Facede Dizi Reytingleri::Resmi Sayfası yazan yere gir video çekmiş o kaldırılmadan önce
Montaj hatası olamazbence hemen karar verme , belki montaj hatasıdır
smslere gelince , sms göndermek saçmalık zaten , niye gönderiyorsun ki![]()
Zorunda mıyız?bence hemen karar verme , belki montaj hatasıdır
smslere gelince , sms göndermek saçmalık zaten , niye gönderiyorsun ki
biraz daha yorum yapın![]()
Montaj olamazOha çekim çok kötüydü ama gördüm Akın'ı 😱 Montaj olma ihtimali olamaz dimi?
Neyse artık Acun bir açıklama yapacaktır elbet yapmalı.Montaj olamazBölüm karıştırılmış diyenlerde var ama sahra tam isim yazarken turabinin yanında çıplak kol var ? turabinin yanında sahra oturyordu ?