Maskeli Fedai
Favori Üye
Birşey olmaz 1.olma ihtimali hala varArabayı aldı ama
Hem Yiğiti yazdı diye Turabiyi tutmayı bırakmamışsındır İnşallah
Birşey olmaz 1.olma ihtimali hala varArabayı aldı ama
İnşBirşey olmaz 1.olma ihtimali hala var
Hem Yiğiti yazdı diye Turabiyi tutmayı bırakmamışsındır İnşallah
Ya arkadaş Merve Serenayı eledi Turabinin yiğiti yazması çok normal.Çünkü Yiğit puan getirmiyor kaç haftadır
Fragmandan anladım dedim sana ama içime doğmuşKesin bilgilere inanacaksın![]()
Yiğit gitti deniyorFragmandan anladım dedim sana ama içime doğmuş![]()
Bende öyle düşünüyorum Sahra'nın sms'de Yigit'i geçtiğini düşünüyorumYiğit gitti deniyor![]()
Gökhan dün gözüme biraz girdi
Gökhan çok iyiGökhan dün gözüme biraz girdi![]()
Gökhan ve Turabi finali çok süper olacakGökhan çok iyi![]()
Turabi son iki haftadır çok iyiydi ?Ya arkadaş Merve Serenayı eledi Turabinin yiğiti yazması çok normal.Çünkü Yiğit puan getirmiyor kaç haftadır![]()
Turabi geçen hafta fırtınalar estiriyordu sadece bu hafta düştü.Turabi son iki haftadır çok iyiydi ?
Ondan önce genel sıralamada yiğit 3. turabi 5. sıradaydı 😉
Tüm survıvor geneliTurabi geçen hafta fırtınalar estiriyordu sadece bu hafta düştü.
Genel sıralama derken
Biran korkuttun beniHayır performans
Hiç kusura bakma adam gibi söylerim ben !Biran korkuttun beni
Şimdi siz Yiğiti neden yazdı diyordunuz arkadaş burası survivor orada hiç kimse birbiriyle dost değil tabiki herkes isim yazacak.konseyde Turabi klasik şovundan birini yaptı.Abarttın sende.
Ama bunlar hiç tam dost olamadılar ama Yiğit ordaki kimseyle dost olamadı giden arkadaşlarının ardından hiç üzülmedi ben orda verdim notunu.Emin ol Turabinin sms inden korkmasaydı Turabiyi yazardıHiç kusura bakma adam gibi söylerim ben !
Bence sende söylemelisin ?
Merve serenay'ı yazınca ben tepki gösterdim ? Sende göstermiştin ?
Burdada gösterilmesi lazım bence ?
Sen dedin burası SURVIVOR !Ama bunlar hiç tam dost olamadılar ama Yiğit ordaki kimseyle dost olamadı giden arkadaşlarının ardından hiç üzülmedi ben orda verdim notunu.Emin ol Turabinin sms inden korkmasaydı Turabiyi yazardı
Şimdi Sahra daha çok hakediyor orda kalmayı Yiğit 2 haftadır ortalarda yok ondan Yiğitin gitmesi daha mantıklıSen dedin burası SURVIVOR !
Her hafta birisi gidcek alışmak lazım demekki soğuk yapısı var