Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biran korkuttun beni :)

Şimdi siz Yiğiti neden yazdı diyordunuz arkadaş burası survivor orada hiç kimse birbiriyle dost değil tabiki herkes isim yazacak.konseyde Turabi klasik şovundan birini yaptı.Abarttın sende.
Hiç kusura bakma adam gibi söylerim ben !
Bence sende söylemelisin ?
Merve serenay'ı yazınca ben tepki gösterdim ? Sende göstermiştin ?
Burdada gösterilmesi lazım bence ?

Hiç kusura bakma adam gibi söylerim ben !
Bence sende söylemelisin ?
Merve serenay'ı yazınca ben tepki gösterdim ? Sende göstermiştin ?
Burdada gösterilmesi lazım bence ?
Ama bunlar hiç tam dost olamadılar ama Yiğit ordaki kimseyle dost olamadı giden arkadaşlarının ardından hiç üzülmedi ben orda verdim notunu.Emin ol Turabinin sms inden korkmasaydı Turabiyi yazardı

Dokunulmalığı kaybetmişiz Ödülüde Turabi ve gönüllüler kazanmış.Tebrikler.
Dokunulmazlığı kaybetmemiz cidden kötü oldu.:(
Sahra, Turabi ve Yiğit arasında gitmesi gereken bencede Yiğit ikiside doğru ismi yazdı benceki kızlarla oynamaya başlanıldığından beri 1-2 oyun oynansada bireyselde Yiğit'in kendini gösteremeyeceğine büyük bir işaretti bu bence ve git gide oyunlarda daha başarılı olan Sahra'nın hakkı yenmemeliydi.Doğru isim.
Turabi'nin sonra yapdığı hareket biraz artistik şekildeydi.Haketmediğini düşündüğünü yine sert bir mizaçla dile getirdi.Yiğit bunu haketti mi pekde sayılmaz ama Turabi'yi biz zaten böyle seviyoruz.:D

Ödülü kazandıktan sonra Ahmet Gökhan ve Merve'nin Turabi'nin kazandığına çok sevindiklerini belli etmeleri güzeldi.Kanım kaynadı biran ama hemen geçti.:D

Ama bunlar hiç tam dost olamadılar ama Yiğit ordaki kimseyle dost olamadı giden arkadaşlarının ardından hiç üzülmedi ben orda verdim notunu.Emin ol Turabinin sms inden korkmasaydı Turabiyi yazardı
Sen dedin burası SURVIVOR !
Her hafta birisi gidcek alışmak lazım demekki soğuk yapısı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...