24 saat sonra transfer listesine düşer.Kasif ile getirdigimiz Futbolcu kac gün kasif´de kaliyordu @darksaal @Yakamoz-Asi ?
24 saat sonra transfer listesine düşer.Kasif ile getirdigimiz Futbolcu kac gün kasif´de kaliyordu @darksaal @Yakamoz-Asi ?
mesut özil napıyor forumda ?Mesut Özil Bayern Münih'de!
Arsenal'ın yetenekli oyuncusu Mesut Özil Bayen Münih'e transfer oldu.35.071.245 € karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Mesut Özil kendini forumda olduğunu ve ilk maçının bugün olacağını açıkladı.Bayern Münih'in menajeri EnveR Mesut Özil'i takıma kazandırdığı için çok mutlu olduğunu söyledi.Bu transferde yardımcı olan @Polat Şaşmaz'a teşekkürlerini iletdi.
Sandro | Tottenham Hotspur | Bayern Münih | 25.384.320 € | 21 | |
Mesut Özil | Arsenal | Bayern Münih | 35.071.245 € | 21 | |
Juan Mata | Bayern Münih | Stoke City | 40.000.000 € | 21 | |
Ashley Young | Manchester United | Bayern Münih | 18.306.000 € | 20 |
Türkçe öylemi tamam düzenliyomforum değil ya o form
o tabloyu nasıl yapıyoruz ?Bayern Münih'in son yaptığı transferler.
Sandro Tottenham Hotspur Bayern Münih 25.384.320 € 21 Mesut Özil Arsenal Bayern Münih 35.071.245 € 21 Juan Mata Bayern Münih Stoke City 40.000.000 € 21 Ashley Young Manchester United Bayern Münih 18.306.000 € 20
{caption}Bayern Münih Transferleri{/caption}
{th} {/th}
{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}
Türkçe öylemi tamam düzenliyom
kolay şekilde gir futbuya orda kadrona gir takımın transferlerine gir orda kopyalayanda tablo gibi geliyor Öyle istemiyorsan yukarda table yazılan yer varo tabloyu nasıl yapıyoruz ?
kadroya girdikten sonra takımın transferlerine nasıl girecez ki ?kolay şekilde gir futbuya orda kadrona gir takımın transferlerine gir orda kopyalayanda tablo gibi geliyor Öyle istemiyorsan yukarda table yazılan yer var
Sağa bak kadro değerinin olduğu yerin aşağısında takım transferleri varkadroya girdikten sonra takımın transferlerine nasıl girecez ki ?
tamam gördüm onu ama yaptım ama olmadı sen forum içinde kopyalı yazıları nerden alıyorsun ?Sağa bak kadro değerinin olduğu yerin aşağısında takım transferleri var
Kopyala onu.Control+C yap sonrada bura Control+V yaptamam gördüm onu ama yaptım ama olmadı sen forum içinde kopyalı yazıları nerden alıyorsun ?
Lukas Podolski | Arsenal | Schalke 04 | 22.638.420 € | 20 |
Bir şey değil.İşte Kopyaladıkta bakcan oralara dğru kopyalıycan
Lukas Podolski Arsenal Schalke 04 22.638.420 € 20
{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}
oldu ama niye oyuncunun altında podolski yazmıyor bir karışıklık var gi bu arada teşekkürler @EnveR
Tebrikler