Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta son hafta sık gir muhabbet ederiz perşembeye kadar survivor var büyük final perşembe
evt öyle yapıcam , hatta veda konuşması bile hazırladım
bu arada senle survivor msj sayısında az fark var ya sen 4. olucaksın ya da ben , sen şun öndesin :D

Ahmet'ten umduğunu bulamayıp Gökhan'a yönelmiştir. :D
banada öyle geliyor , gökhanda az değil ama hemen sarılıyor , çakal :D

bu arada senle survivor msj sayısında az fark var ya sen 4. olucaksın ya da ben , sen şun öndesin :D

İşte bunlar hep yokluktan. :D

Mesaj sayısını önesemiyorum öyle geç beni :D

Fragman enfes olmuş ama Merve'nin herkese böyle sevgi bötürcükler içinde sırıtması cidden ilginç.:A

bugün oyunları kİM kazanıyo bilen var mı belki yine birinize bi bilgi gelmiştir :D

@Eray Güler tüyo falan var mı :D

Az önce sayfanın biri dokunulmazlık kesin ünlülerin yazms adamla uydurma lan falan diye kavga ettim engel atms​

Bana gönüllüler kazandı gibi geliyor

Facede Survıvor Türkiye Bilgi sayfasına bak kesin ünlüler kazandı elenen arkadaş şuan evinde yazmış​

Turabi hep önde geldi ama atışları yapamadı :T:
Yahu oyun bütün bir oyun. O zaman biz de şöyle diyelim. Gökhan hep erken çıktı çamurdan ama çıkarken gecikti ondan yenemedi. Öyle bir dünya yok.

Oyunu kısımlara bölmeyin. Bütünlükle oyunda gömüldü mü? Gömüldü. Olay bitmiştir. :)

Sahra Gökhan konusuna gelince. Gökhan 2 kez yendi, 3 kez yenildi. Bir Turabi kadar gömülmedi yani. En azından Turabiyi de 4 kez yendi. 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...