bana kurabiye deme.Bi de neden cekmiyorda yani.Seni ne guzel yaziyorum bare kendi sahnelerini oku.Pek ilgimi çekmiyor bu tarz hikayeler Kurabiye.
Ama nickin Kurabiye, adın ne? O şekilde hitap edeyim.bana kurabiye deme.Bi de neden cekmiyorda yani.Seni ne guzel yaziyorum bare kendi sahnelerini oku.
adim Alper.Bana boyle hitap et.Birde oku lo.Dugun sahnesi ve gerdek sahneleri senin sahnen 😉Ama nickin Kurabiye, adın ne? O şekilde hitap edeyim.
Tamam okumaya çalışırım.
Doğru ya Alper'di adın hatırladım şimdi.adim Alper.Bana boyle hitap et.Birde oku lo.Dugun sahnesi ve gerdek sahneleri senin sahnen 😉
Cikaramam.Senin rolun dahada artacak.Atacanlar holdingin sahibinin adi Atacan yani.Cikamaz.Rolu dahada artacak.Hem o sahnelerin neresi uygunsuzmus Yani uzgunum cikaramam.Atacan gizli basrol 😉Doğru ya Alper'di adın hatırladım şimdi. Yalnız ben sana dizinde olurum demedim ki? Beni yazma istersen hem böyle uygunsuz şeyler var çıkar beni dizinden.
Ama istemiyorum?Cikaramam.Senin rolun dahada artacak.Atacanlar holdingin sahibinin adi Atacan yani.Cikamaz.Rolu dahada artacak.Hem o sahnelerin neresi uygunsuzmus Yani uzgunum cikaramam.Atacan gizli basrol 😉
O zaman sen degilmissin farz et 😉Ama istemiyorum?
saol 4. Bolumde diziye geliyorsun....Kotu kalpli rolunde . 4. bolum yarinGüzel olmuş Ellerine Sağlık
Ooosaol 4. Bolumde diziye geliyorsun....Kotu kalpli rolunde . 4. bolum yarin
Saol 😉 4. dahada uzunGüzel olmuş beğendim ama fazla uzun oluyor ama konuşmaları çok güzel yazıyorsun helal eline sağlık....
Bakacağım telden görüşme yapıyorum şimdiSaol 😉 4. dahada uzun