bana kurabiye deme.Bi de neden cekmiyorda yani.Seni ne guzel yaziyorum bare kendi sahnelerini oku.Pek ilgimi çekmiyor bu tarz hikayeler Kurabiye.![]()
Ama nickin Kurabiye, adın ne? O şekilde hitap edeyim.bana kurabiye deme.Bi de neden cekmiyorda yani.Seni ne guzel yaziyorum bare kendi sahnelerini oku.
adim Alper.Bana boyle hitap et.Birde oku lo.Dugun sahnesi ve gerdek sahneleri senin sahnen 😉Ama nickin Kurabiye, adın ne? O şekilde hitap edeyim.
Tamam okumaya çalışırım.![]()
Doğru ya Alper'di adın hatırladım şimdi.adim Alper.Bana boyle hitap et.Birde oku lo.Dugun sahnesi ve gerdek sahneleri senin sahnen 😉
Cikaramam.Senin rolun dahada artacak.Atacanlar holdingin sahibinin adi Atacan yani.Cikamaz.Rolu dahada artacak.Hem o sahnelerin neresi uygunsuzmusDoğru ya Alper'di adın hatırladım şimdi.Yalnız ben sana dizinde olurum demedim ki? Beni yazma istersen hem böyle uygunsuz şeyler var çıkar beni dizinden.
![]()
Ama istemiyorum?Cikaramam.Senin rolun dahada artacak.Atacanlar holdingin sahibinin adi Atacan yani.Cikamaz.Rolu dahada artacak.Hem o sahnelerin neresi uygunsuzmusYani uzgunum cikaramam.Atacan gizli basrol 😉
O zaman sen degilmissin farz et 😉Ama istemiyorum?![]()
saol 4. Bolumde diziye geliyorsun....Kotu kalpli rolundeGüzel olmuş Ellerine Sağlık![]()
Ooosaol 4. Bolumde diziye geliyorsun....Kotu kalpli rolunde. 4. bolum yarin
Saol 😉 4. dahada uzunGüzel olmuş beğendim ama fazla uzun oluyor ama konuşmaları çok güzel yazıyorsun helal eline sağlık....
Bakacağım telden görüşme yapıyorum şimdiSaol 😉 4. dahada uzun