Kurtlar Vadisi Pusu 229. Bölüm(Sezon Finali) Yorumları

jJGJMW.jpg
:A:A

Evet beyler rezalet bir sezon finali izledik öncelikle tüm vadi sever arkadaşların geçen seneki sezon finalini (195) izlemesini istiyorum Polat'ın planı ters köşeler müzikler vee son sahne herşeyiyle müthiş tıpkı o sezon gibi ve geliyoruz bu sezona yıl içerisinde elle tutulur 4 ya da 5 bölüm var Polat Alemdarın Akiften rolünün az olduğu Abdülheyin saçma tripleri duygusal sahnelerde oyunculukların ve yönetmenin yerlerde olması senaryonun basitliği vakit geçirmek için doldurulmuş sıkıcı sahneler ve daha bir sürü şey ve 229.bölümüyle ultra saçmalayan Kurtlar Vadisi.

Bir sezon finali bu kadar mı basite indirgenir arkadaş cahitin kurtulma sahnesi fiyasko dışardan Vahapın oğlunu alacak ama ortada öyle birisi yok bomba patlıyor nerdeyse yara almadı konsey sahnesinde alt yazı yerine çekilen dublaj da hiç olmamış..

Heleki bir son sahne var ki akıllara sakat Akifin çocuksu triplerinden sonra gelen bombayı eline alan Abdül birden patlıyor bari sezon finali yapıyorsun dışardan göster patlamayı millet merak etsin bu kadar düşüncesizler.

Yeni sezondaki tek umudum Akifin de oradan sağ çıkmaması ve Kanal D ye geçicek olmamızdır Necati Şaşmaz bu sezon oynamadı benim gözümde dizide seneye de gelmeyecekse kriptexs olayını hatırlatıp Ocakta final yapılmalı. .

Evet beyler rezalet bir sezon finali izledik öncelikle tüm vadi sever arkadaşların geçen seneki sezon finalini (195) izlemesini istiyorum Polat'ın planı ters köşeler müzikler vee son sahne herşeyiyle müthiş tıpkı o sezon gibi ve geliyoruz bu sezona yıl içerisinde elle tutulur 4 ya da 5 bölüm var Polat Alemdarın Akiften rolünün az olduğu Abdülheyin saçma tripleri duygusal sahnelerde oyunculukların ve yönetmenin yerlerde olması senaryonun basitliği vakit geçirmek için doldurulmuş sıkıcı sahneler ve daha bir sürü şey ve 229.bölümüyle ultra saçmalayan Kurtlar Vadisi.

Bir sezon finali bu kadar mı basite indirgenir arkadaş cahitin kurtulma sahnesi fiyasko dışardan Vahapın oğlunu alacak ama ortada öyle birisi yok bomba patlıyor nerdeyse yara almadı konsey sahnesinde alt yazı yerine çekilen dublaj da hiç olmamış..

Heleki bir son sahne var ki akıllara sakat Akifin çocuksu triplerinden sonra gelen bombayı eline alan Abdül birden patlıyor bari sezon finali yapıyorsun dışardan göster patlamayı millet merak etsin bu kadar düşüncesizler.

Yeni sezondaki tek umudum Akifin de oradan sağ çıkmaması ve Kanal D ye geçicek olmamızdır Necati Şaşmaz bu sezon oynamadı benim gözümde dizide seneye de gelmeyecekse kriptexs olayını hatırlatıp Ocakta final yapılmalı. .
katılmayan yoktur heralde yazıya :)
yav benim anlamadığım 22 saniye kala bombayı gören abdülhey mal gibi bakıyor son 5 saniye bomba diyo ve bombayı da atmıyo bu nedir abicim ya koskoca abdülhey bu kadar mı akılsızdı

hee bu arada akif de ölmez merak etmeyin torpili çok büyük onun ağzında bomba patlasa yine ölmez o

katılmayan yoktur heralde yazıya :)
yav benim anlamadığım 22 saniye kala bombayı gören abdülhey mal gibi bakıyor son 5 saniye bomba diyo ve bombayı da atmıyo bu nedir abicim ya koskoca abdülhey bu kadar mı akılsızdı

hee bu arada akif de ölmez merak etmeyin torpili çok büyük onun ağzında bomba patlasa yine ölmez o
eceli gelmiş takas ölecek ya adama öyle mal mal baktırırlar

abi bari 3 metre ileri atsın öyle ölsün bu nedir anlamış değilim hala
haklısın bu sezon tam bir hayal kırıklığı ne yazık ki gelecek içinde pek umut var deilim çünkü insan 5 bölüm bölüm hadi bilemedin 10 bölüm yanılır arkadaş siz 35 bölümdür uyuyorsunuz dış dünyaya tüm alıcılarını kapatmışsınız sizin hiç halkla ilişkiler bölümünüz yok mu vadi ile ilgili forumları takip ettirdiğiniz bir bölüm yok mu bunlar size nasıl bilgi akışı sunuyor necati beyin yüzüne biz yanlış yoldayız diyebilecek insanlar yok mu hepsi mi yalakalardan oluşuyor pananın komple temizlik yapması şart kesinlikle ve kesinlikle çok çok iyi en az 3 tane olmak üzere senarist bulunması lazım bu nakadar acemilik ne kadar basitlik en azından şu bizim forumdaki vadici insanların sahip oldukları ufukları da mı yok yeminle bize verselerdi şu sezon finalini kat ve kat daha iyi yapardık ben hep dile getiriyorum kadirşinaz vadi sevenlere bu sezon necati bey önderliğinde ihanetin babasını yapmışlardır koskoca 35 bölüm bizi hiç dikkate almamışlardır .gittikleri yol yol deildir bu millet onları nasıl baştacı yaptıysa başından da atmasını bilir artık herkesin sabrı tükendi eski vadinin hatırına bu millet yine de onları yalnız bırakmadı tabi epey bir azalma da oldu .
eğer kanal d olacaksa adam gibi hazırlansınlar hiçbiri tatili haketmediler şimdiden hazırlıklarını yapsınlar .ya arkadaş çok geçlere gitmeyin geçen sezon ihtiyarları konu alan bölümler harikaydı biz sizlerden eski vadiyi beklemiyoruz biraz önem lütfen bu millet bunu hak etmiyor

Bu kadarını beklemiyordum, ATV'nin 1.1 milyon ödediğini okumuştum önceden tahminen 1.2, 1.3 milyona transfer olmuştur diye düşünmüştüm ama neredeyse 2 katına transfer olmuş, şaşırdım.
kanal d akıllı bir kanal bu sönük sezonun da vadiyi transfer etti yine de totalde kimseye geçilmedi mutlaka konuşmuşlardır pana da bu para ortamında bir sıçrama yapamayacağını iletmiştir zaten o yüzden ne kadar gereksiz tanınmamış karakter varsa son 3 haftadır öldüler demek ki kanal d kalite istiyor yeni şöhretli insanlar transfer edecekler para musluğunu açmış kanal d
birde kaç senedir o kadar çok para harcadı ki perşembe gününe hiçbirinden verim alamadılar vadi düşsede pontansiyeli olan bir dizi kanal bunun farkında gerekli takviyelerle ve kanalın izlenebirliliğiyle vadiyi şaha kaldırabiliriz diye düşünmüşlerdir düşünsene salı küçük ağa perşembe vadi ile ikji günü kapatır kanal d acun da stardan ayrıldı kesin önümüzdeki sezonun birincisi yani anlayacağın kanal d riske girmeden hazır potansiyeli olan bir diziyi ttransfer etmiş oldu

Kanal D, ATV'ye göre daha prestijli bir kanal yani reklam kazançları daha yüksektir, Vadi'yi 2 milyona transfer etmeleri onlar için zarar olmaz aksine Vadi az biraz yükselse, AB'sini düzeltse Kanal D için yeterli olacaktır.

Kanal D, ATV'ye göre daha prestijli bir kanal yani reklam kazançları daha yüksektir, Vadi'yi 2 milyona transfer etmeleri onlar için zarar olmaz aksine Vadi az biraz yükselse, AB'sini düzeltse Kanal D için yeterli olacaktır.
valla vadi için kanal d bulunmaz bir nimet iyi değerlendirmeleri lazım
hele ki bu sezonu gördükten sonra

mr.k cahitin hain olduğunu başından beridir biliyordu oyüzden boş silah verdi
cahitide toplantıda olmasını sağlayan mr.k bence cahitin büyük ustadı ve baronu öldürüceğini biliyordu onlarında mr.k hakkında karar alıcağını bildiği için onların ölmesini istedi cahiti toplantıya soktu bence yüce macesteyede haber yolaldı yüce maceste katılmadı toplantıya onun yerine başkası katılıp kandırdı onları onra mr.k karakteride barondan falan kurtulunca bu seferde kgt ekibine bomba koyup onalra karşı cevap vermiş oldu cahiti kullandı yanı 🙂🙂

mr.k cahitin hain olduğunu başından beridir biliyordu oyüzden boş silah verdi
cahitide toplantıda olmasını sağlayan mr.k bence cahitin büyük ustadı ve baronu öldürüceğini biliyordu onlarında mr.k hakkında karar alıcağını bildiği için onların ölmesini istedi cahiti toplantıya soktu bence yüce macesteyede haber yolaldı yüce maceste katılmadı toplantıya onun yerine başkası katılıp kandırdı onları onra mr.k karakteride barondan falan kurtulunca bu seferde kgt ekibine bomba koyup onalra karşı cevap vermiş oldu cahiti kullandı yanı 🙂🙂
müthiş bi analiz valla doğru olması muhtemel helal olsun

müthiş bi analiz valla doğru olması muhtemel helal olsun
ben çok ufak detaylara kafayı takıyorum hemen cnm yüce maceste profosore dediki bu ölümler beni dahada güçlendirdi falan öyle birşey dedi profosorde güldü yanı vahapın ve büyük ustadın ölmesini yüce maceste istemiş ben öyle anladım oyüzden oğluna kavusucaksın diye vahapı çağırdılar toplantıya başka türlü gelmezdi çünkü cahitide büyük ustad ilk üyeler toplantıya gelmiyordu diye şaşırdı normalde gelemicekti öldürsün diye mr.k ve yüce maceste soktuar cahiti oraya bence ayrıca mr.k basından beridir yüce macestenin emirlerini uyguluyordu bence oyüzden cahiti uzak tuttu planlarından margeleti sarpıda onun isteğiyle öldürdü son olarakta büyük ustad ve baronu iştee öldürttüler cahite en sonundada kgt binasına bomba koyup abdülheyi öldürdüler 🙁🙁

ben çok ufak detaylara kafayı takıyorum hemen cnm yüce maceste profosore dediki bu ölümler beni dahada güçlendirdi falan öyle birşey dedi profosorde güldü yanı vahapın ve büyük ustadın ölmesini yüce maceste istemiş ben öyle anladım oyüzden oğluna kavusucaksın diye vahapı çağırdılar toplantıya başka türlü gelmezdi çünkü cahitide büyük ustad ilk üyeler toplantıya gelmiyordu diye şaşırdı normalde gelemicekti öldürsün diye mr.k ve yüce maceste soktuar cahiti oraya bence ayrıca mr.k basından beridir yüce macestenin emirlerini uyguluyordu bence oyüzden cahiti uzak tuttu planlarından margeleti sarpıda onun isteğiyle öldürdü son olarakta büyük ustad ve baronu iştee öldürttüler cahite en sonundada kgt binasına bomba koyup abdülheyi öldürdüler 🙁🙁
bana çok mantıklı geldi söylediklerin doğru gibi

O bomba çeşitli şekillerde o ofise girmiş ve herkesin gözünün önünde ofisin koridorunun ortasına yerleştirilmiş.Eğer o bomba gizli saklı bi şekilde içeri sokulsaydı ofisin içindede saklanmış gizli bi yerde patlatılırdı.Mübarek bomba kabak gibi ortada duruyor.Bombanın oraya sokulmasında içerden birilerinin yardım ettiğini düşünüyorum.Yani ortada bi hain var gibi duruyo.(Açıkcası tahminim Volkan yönünde ama ...)

Eğer içerde bi hain varsa o zaman Polat o ofise bu sene ilk geldiği günden beri tapınakçılar özelliklede üst yöneticiler (Mr.Key veya Yüce Majeste gibi) tarafından yaşadığı biliniyodu.O zaman neden bunca zamandır Cahit'in yaptıklarına izin veriliyodu veya neden buna karşı bi tedbir alınmadı ?

diğer forumdan alıntıdır çok dikkatimi çekti haksız da sayılmaz

O bomba çeşitli şekillerde o ofise girmiş ve herkesin gözünün önünde ofisin koridorunun ortasına yerleştirilmiş.Eğer o bomba gizli saklı bi şekilde içeri sokulsaydı ofisin içindede saklanmış gizli bi yerde patlatılırdı.Mübarek bomba kabak gibi ortada duruyor.Bombanın oraya sokulmasında içerden birilerinin yardım ettiğini düşünüyorum.Yani ortada bi hain var gibi duruyo.(Açıkcası tahminim Volkan yönünde ama ...)

Eğer içerde bi hain varsa o zaman Polat o ofise bu sene ilk geldiği günden beri tapınakçılar özelliklede üst yöneticiler (Mr.Key veya Yüce Majeste gibi) tarafından yaşadığı biliniyodu.O zaman neden bunca zamandır Cahit'in yaptıklarına izin veriliyodu veya neden buna karşı bi tedbir alınmadı ?

diğer forumdan alıntıdır çok dikkatimi çekti haksız da sayılmaz
abi ben bu görüşe pek katılmıyorum içerde hain olduğunu hele bunun volkan olduğunu hiç zannetmiyorum imkansız yani
tahminim şamili kapıya attılar ya o an hepsş çıktı dıaşrı belki o zaman konulmuştur başka aklıma bişey gelmiyo
ayrıca neden gizli bi yerde patlatsınlar tam ortada herkesin öleceği şekilde gayet mantıklı yani bombanın yeri