herşeyi biliyor ondan sordumsanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin
gökhana daha yakınım çünkü bir yanlışını görmedim , ama turabiyide seviyorum
herşeyi biliyor ondan sordumsanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin
gökhana daha yakınım çünkü bir yanlışını görmedim , ama turabiyide seviyorum
Yok yetiştirmem de zaten görmek isteyen görürBunları gidip Başkasına yetiştirme sakın
Hani sen eline bir koz geçince hemen kullanıyorsun ya o yüzden dedimYok yetiştirmem de zaten görmek isteyen görür
Niye seneye finallerin yok mu
Hiç havadan sudan![]()
SöyleDOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİİSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ
TOLGA ELENCEK DEMİŞTİM ELENDİ
MERAKLANIN BİRAZ
![]()
ben biliyorumDOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİİSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ
MERAKLANIN BİRAZ
![]()
ben biliyorumDOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİİSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ
MERAKLANIN BİRAZ
![]()
Aynenben biliyorum
sahra
her gün eleme olması lazım ama cumartesi yok nasıl bitecek anlamadım bende izleyip görecez artıkOrasını bende anlamadım hatta temmuzu bulur diyodumHızlı çekimler başladı dedim son 4 de belli
yeniden sms falan hepsi hikaye
Dominik çekimleri bitti zaten
CMT-PAZAR-PZT DOMİNİK bölümleri salı ve çarşmabada KIBRIS BÖLÜMLERİ olacak bence
![]()
Sahra mı 😱AynenÇok istediğim birisi elenmiş
![]()
Laf taşımak ayrı bir mevzu ama. İyi sır sıklarım ben.Hani sen eline bir koz geçince hemen kullanıyorsun ya o yüzden dedim![]()
6 KİŞİ KALDI PAZARTESİ 1 KİŞİ GİDECEK ARDINDAN OYLAMA OLACAK SON 4 BELLİ OLACAK VE BİR KİŞİ DAHA SALI GÜNÜ İLK SAATLERDE GİDECEK VE SALI OYUN OYNANACAK SALI GÜNÜDE BİRİSİ GİDECEK SONUher gün eleme olması lazım ama cumartesi yok nasıl bitecek anlamadım bende izleyip görecez artık![]()
Söyleyince sonra eray yanlış bildi öyle oldu böyle oldu diyolar sinir oluyorum ben duyumumu söylüyorum bilemedin yanlış çıktı falan diyolar sinir oluyorum 😡 Onun için herkes izlesin görsün ne diyim başka@Eray Güler Sahra mı sakın olmasın üzülcem.![]()
Sen söyleSöyleyince sonra eray yanlış bildi öyle oldu böyle oldu diyolar sinir oluyorum ben duyumumu söylüyorum bilemedin yanlış çıktı falan diyolar sinir oluyorum 😡 Onun için herkes izlesin görsün ne diyim başka![]()
kimDOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİİSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ
MERAKLANIN BİRAZ
![]()
Söyleyince sonra eray yanlış bildi öyle oldu böyle oldu diyolar sinir oluyorum ben duyumumu söylüyorum bilemedin yanlış çıktı falan diyolar sinir oluyorum 😡 Onun için herkes izlesin görsün ne diyim başka![]()