Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanki kendisi Survivor halkla ilişkiler bakanıda , o nerden bilsin :A

gökhana daha yakınım çünkü bir yanlışını görmedim , ama turabiyide seviyorum
herşeyi biliyor ondan sordum :D

DOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİ :D İSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ :D TOLGA ELENCEK DEMİŞTİM ELENDİ :D MERAKLANIN BİRAZ :D

DOKUNULMAZLIK OYNANDI VE ADAYA BİR KİŞİ GECE 4 SIRALARINDA VEDA ETTİ :D İSMİ ÖĞRENDİM AMA BİRİ İNANIYOR DİĞERİ İNANMIYOR YALANCI OLUYORUZ :D TOLGA ELENCEK DEMİŞTİM ELENDİ :D MERAKLANIN BİRAZ :D
ben biliyorum :D
sahra :D

ben biliyorum :D
sahra :D

Orasını bende anlamadım hatta temmuzu bulur diyodum :D Hızlı çekimler başladı dedim son 4 de belli :D yeniden sms falan hepsi hikaye :D Dominik çekimleri bitti zaten :D CMT-PAZAR-PZT DOMİNİK bölümleri salı ve çarşmabada KIBRIS BÖLÜMLERİ olacak bence :D
her gün eleme olması lazım ama cumartesi yok nasıl bitecek anlamadım bende izleyip görecez artık :D

her gün eleme olması lazım ama cumartesi yok nasıl bitecek anlamadım bende izleyip görecez artık :D
6 KİŞİ KALDI PAZARTESİ 1 KİŞİ GİDECEK ARDINDAN OYLAMA OLACAK SON 4 BELLİ OLACAK VE BİR KİŞİ DAHA SALI GÜNÜ İLK SAATLERDE GİDECEK VE SALI OYUN OYNANACAK SALI GÜNÜDE BİRİSİ GİDECEK SONU :D ÇARŞAMBADA SON 3 DEN BİRİSİ OYUNLARLA FİNALE ÇIKACAK GERİYE KALAN 2 DE ELEMEYLE ELENECEK :D

Söyleyince sonra eray yanlış bildi öyle oldu böyle oldu diyolar sinir oluyorum ben duyumumu söylüyorum bilemedin yanlış çıktı falan diyolar sinir oluyorum 😡 Onun için herkes izlesin görsün ne diyim başka :(

Sahra mı değil mi onu söyle sadece inşallah o değildir.:T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...