Olur öyle şeyler.Baya bir söndü.![]()
Klişe senaryo
Seni çağıran oldu mu konuya melunKlişe senaryo![]()
Vadi yaz geldi ayrıca Polat aktif değil bunun gibi sebeplerle düştü.Seneye yükselecek İnşallah Kanal D sayesindeSeni çağıran oldu mu konuya melunAyrıca Vadi'yi sürekli geçiyor geçemez diyordunuz.
![]()
İnşallah aga.Vadi yaz geldi ayrıca Polat aktif değil bunun gibi sebeplerle düştü.Seneye yükselecek İnşallah Kanal D sayesinde![]()
Ben de öyle umuyorum aga.Kanal D ilaç gibi gelecek bize![]()
HAYIR....
Çok duygusal bölüm oldu Memocan'a uygun donör bulunamadı ve lösemi olduğunu bilmiyor daha.HAYIR....![]()
Çok duygusal bölüm oldu Memocan'a uygun donör bulunamadı ve lösemi olduğunu bilmiyor daha.![]()
24 Haziran'da sezon finali yapıyor ka sezon finalinde iş çözülür gibi. Kaçak ab'de iyice çöktü 2 falan alıyordu geçen haftalarda bu hafta 3'e çıkmayı başardı.tez zamanda düzelir diyelim. yada biraz daha devam edebilir. bu gidişle kaçak reytinglerde hastalık hastası olucak.
![]()
o ses bitsin 10 ları görecektik ama?24 Haziran'da sezon finali yapıyor ka sezon finalinde iş çözülür gibi. Kaçak ab'de iyice çöktü 2 falan alıyordu geçen haftalarda bu hafta 3'e çıkmayı başardı.![]()
Gürkan Uygun Türkiyenin en iyi oyuncularından biridiro ses bitsin 10 ları görecektik ama?gürkan figüranı bu fiyaskoları sonuna kadar hakediyor.
![]()
Sahi mi ?Gürkan Uygun Türkiyenin en iyi oyuncularından biridir
Sahi ya ne sandın.Aç bakta biraz oyunculuk görSahi mi ?![]()
ben bi figüranın yaptığı inandırıcılığın yanına uğramamış performans görüyorum nedenseSahi ya ne sandın.Aç bakta biraz oyunculuk gör