Karadayı 75.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

@Yakamoz-Asi mi önce demiş yoksa @Çiğdem- mi bilemedim ama NazifBaba olayı akla yatıyor. Babası uzak durmasını sitiyordu. Hee ölmedi Nazif baba Mahir'i defterden sildi bu da çook güzel senaryo olur:X
26'ıncı yorumda Nazif Baba'nın Mahir'in önüne atlayıp öleceğini ilk ben yazmışım hakkımı yemeyelim.:)

@Yakamoz-Asi mi önce demiş yoksa @Çiğdem- mi bilemedim ama NazifBaba olayı akla yatıyor. Babası uzak durmasını sitiyordu. Hee ölmedi Nazif baba Mahir'i defterden sildi bu da çook güzel senaryo olur:X
mehmet saim bey bence nazif karayı öldürmüş mahirde mehmet saimi öldürmüş fragmandakı sahne mahirin hapisten çıkma sahnesi küçük nazif büyümüş çünkü birde ferideyle mahirin birbirine bakışlarına iyi bakın düşman olmuşlar gibi feride parçalıcak gibi bakıyor mahire
mahir ise ferideye ilk defa bukadar ruhsuz bakıyor yıllar sonra ilk karşılaşmaları büyük ihtimalle öyle sezon finaline giricek bu bölümde nazif ve mehmet saim ölücektir kesinlikle buarada songül ölmezde yasin ölücektir yine hatta osmanla songul birlikte olabilirler bu zaman atlamasında 🙂🙂

acilsen 2 fragman gelmeli ve sanirim dugunden sahneler 2 fragmanda olacak:)

Dizi Lakirdicisinin cok guzel Karadayi yazisi var.Berguzar ve Kenan mest etti adli basligiyla bir yazi..

fragman güzel sezon finaline bakarım belki

fragman güzel sezon finaline bakarım belki

2.fragman da güzel

Dizi sıkıcı aşk sahnelerinden sıkıldık diyen siz değilmiydiniz??
Ben değildim:X Öyle deseydim çoktan bırakırdım ki :X Ben bu Mahir ve Feride aşkı için daha çok izliyorum. İlknur yada songül Yasin Osman Ayten sahnelerini sevmiyorum. Bunlara rol yazacam diye senaristler aksiyonu unuttular.

Beyler hadi size bir soru: Ikinci fragmandaki Mahir'in bakisi sezon finalinin son sahnesi olsa ve bir nane anlamasak, ne yapardiniz. :D :D :D

2 fragman bekledigime degmedi ne yazik( fragmanin tek guzel tarafi Mahir ile Feridenin bakismasi ve Feridenin guzelligi( Mahirin ailesinimi yakacal MS efendi? Bence birden fazla adam olecek( bu durumu Mahir kaldiramaz

Dizi sıkıcı aşk sahnelerinden sıkıldık diyen siz değilmiydiniz??
ask olsun ask sahnelerine doyum olmaz kim sikayetci olmus burada)

Ben değildim:X Öyle deseydim çoktan bırakırdım ki :X Ben bu Mahir ve Feride aşkı için daha çok izliyorum. İlknur yada songül Yasin Osman Ayten sahnelerini sevmiyorum. Bunlara rol yazacam diye senaristler aksiyonu unuttular.
Hem aşk hem de aksiyon ikisi birarada nasıl olacak ki.Aksiyonun olması için de bir sebep olmalı Mahir'in bir yakını ölmeli.

2 fragman bekledigime degmedi ne yazik( fragmanin tek guzel tarafi Mahir ile Feridenin bakismasi ve Feridenin guzelligi( Mahirin ailesinimi yakacal MS efendi? Bence birden fazla adam olecek( bu durumu Mahir kaldiramaz

ask olsun ask sahnelerine doyum olmaz kim sikayetci olmus burada)
@Çiğdem- sürekli şikayet ediyor.:A

Nazif olmesinde ( Cetin beyin yoklugu cok belli olacak 3 sezonda..Bilmiyorum ..kucuk Nazifin olumude dehset olur..dizilerde cocuk olumleri seyredemiyorum(

Hem aşk hem de aksiyon ikisi birarada nasıl olacak ki.Aksiyonun olması için de bir sebep olmalı mahir'in bir yakını ölmeli.

@Çiğdem- sürekli şikayet ediyor.:A
İlk sezon nasıl yazdılar? İşte öyle bişey yazsınlar. Tamam 3.sezona geçiş şuan mukemmel ama kabadayılar arasındaolacak.Dizide kadın kalmayacaktır. Mahir Feride aşkı göremicez. Yada gerçek bir aşk göremicez maalasef:( Aşk olarak bize Songül Osman aşkı izleticekler:( Şimdi bişey derim espiri niyetine diziye ağır kaçar:X

Nazif olmesinde ( Cetin beyin yoklugu cok belli olacak 3 sezonda..Bilmiyorum ..kucuk Nazifin olumude dehset olur..dizilerde cocuk olumleri seyredemiyorum(
Küçük Nazif ölmez ölmez. Sabiden kim ne istesin? Rolüde gittikçe azalmdi gerçi çıksa da olur ama ölmesine gerek yok yatılı okula gitsin :X

Vallaha eğer tam istediğimiz gibi full aksiyon heyecan 0 aşk olursa işte o zaman tekrardan Karadayı dizisine adapte oluruz. Bu gidişle zor aşk meşk sıktı artık

senaristler son roportajlarinda 3 sezon Mahir&Feride askina dair guzel sozler soylediler ve diziye yeni karakterlerin dahil olacagini belirtmistiler.