Polat Alemdar Sultanahmet'te-Bomba Set Resmi!

Abdül ve Cahit ölsün bencede artık
yav aga abdülhey ansıl ölsün diyonuz yuhh be :D cahit hadi neyse ama abdülhey ustayla beraber vadinin olmazsa olmazları o da giderse kim kaldı eskilerden

Aslında Abdül ölse aga senaryo genişler geçen yıl ki gibi ama işte eskilerden kimse kalmadı
aga abdül giderse istediği kadar genişlesin olmazsa olmazı vadinin
memati gittiğinde geride çok kişi vardı ama abdül giderse kimse kalmadı daha olmaz yani

yav aga abdülhey ansıl ölsün diyonuz yuhh be :D cahit hadi neyse ama abdülhey ustayla beraber vadinin olmazsa olmazları o da giderse kim kaldı eskilerden

aga abdül giderse istediği kadar genişlesin olmazsa olmazı vadinin
memati gittiğinde geride çok kişi vardı ama abdül giderse kimse kalmadı daha olmaz yani
Abdül ölmez bencede Cahit ölecek bence

Usta nın bu set resmi beni korkuttu sanki Abdül ve Cahit ölmüş aksaçlılığı bırakmış falan öyle bi anlam çıkardım

ben daha evvelde dedim necati beyle ömer baba harici herkes ölebilir vadide heyecan kalmadı abdül ve cahit ölürse heyecan tavan yapar
benim için polattan sonra abdülhey gelir ölürse vadi için çok kötü olur heycan zaten yaratılacak onda şüphe yok ama bu heycanın içinde abdülün olması gerek
akif gibi dünkü çocukları mı izlicez ustanın yanında

çok saol @takas şu iki ölüm haberi ve sultanahmet görüntülerini verdiğin için şimdi daha çok heyecanlandım dün ki fragman tam bir fiyaskoydu benim adıma

Usta nın bu set resmi beni korkuttu sanki Abdül ve Cahit ölmüş aksaçlılığı bırakmış falan öyle bi anlam çıkardım

benim için polattan sonra abdülhey gelir ölürse vadi için çok kötü olur heycan zaten yaratılacak onda şüphe yok ama bu heycanın içinde abdülün olması gerek
akif gibi dünkü çocukları mı izlicez ustanın yanında
ağzından bal damlıyor tahtaya vur nazr değmesin:A

çok saol @takas şu iki ölüm haberi ve sultanahmet görüntülerini verdiğin için şimdi daha çok heyecanlandım dün ki fragman tam bir fiyaskoydu benim adıma

ağzından bal damlıyor tahtaya vur nazr değmesin:A
abi fragman çok beğenilmişti sen nesini beğenmedim :d yorumlar süper ötesi gördüğüm kadarıyla :D

abi fragman çok beğenilmişti sen nesini beğenmedim :D yorumlar süper ötesi gördüğüm kadarıyla :D
kardeş renkler ve zevkler şu başbakanın vurulması ve polatıın vurulması var dı sezon finaliydi sana zahmet bir seyretmeni isterim o fragmanı zannedersem 63, bölümdü

aga yapma :D tam tersi olsun bari :D

ben tüyolara falan inanmıyorum kendi tüyoma göre ikiside ölmez ölmez ölmez görürsünüz
bencede ölmesin ama senaristler reytingleri yükseltmek istiyorlar aga ikisinden biri ölür ve Abdül bu sezon baya pasifdi ondan biri ölecek ise oda abdül olur.

aga yapma :D tam tersi olsun bari :D

ben tüyolara falan inanmıyorum kendi tüyoma göre ikiside ölmez ölmez ölmez görürsünüz
sende bir alemsin hoşuna gitmeyen tiyo oluca inanmam diyon tersi olunca da bu forumun her dediği çıkıyor diyon tiyoya inanma tiyosuz kalma gibi bişey oldu:D

bencede ölmesin ama senaristler reytingleri yükseltmek istiyorlar aga ikisinden biri ölür ve Abdül bu sezon baya pasifdi ondan biri ölecek ise oda abdül olur.
aga pasif değildi aslında ekiple beraber olmadığı için pasif gözüktü bence sezon boyunca en çok sahnesi olan isimlerden biridir
son bölümlerde 1 numara oldu abdül polat yok zaten bence ölümü vadi için çok büyük kayıp olur memati olayı gibi olmaz bence

sende bir alemsin hoşuna gitmeyen tiyo oluca inanmam diyon tersi olunca da bu forumun her dediği çıkıyor diyon tiyoya inanma tiyosuz kalma gibi bişey oldu:D
abi bunun tüyoları hep çıkıyo dediğin yerden alınca söylüyorum zatne ona inanıyorumda ama şöyle bi saçmalık yaptı
ilk önce dedi abdül kesin ölmüyo dün fragman çıkınca abdülde cahitte ölecek dedi. burda milleti heycanlandırmaya çalışıyo sorunca da fragmanda öyle diyo yani ölmeyecekler :D

aga pasif değildi aslında ekiple beraber olmadığı için pasif gözüktü bence sezon boyunca en çok sahnesi olan isimlerden biridir
son bölümlerde 1 numara oldu abdül polat yok zaten bence ölümü vadi için çok büyük kayıp olur memati olayı gibi olmaz bence

abi bunun tüyoları hep çıkıyo dediğin yerden alınca söylüyorum zatne ona inanıyorumda ama şöyle bi saçmalık yaptı
ilk önce dedi abdül kesin ölmüyo dün fragman çıkınca abdülde cahitte ölecek dedi. burda milleti heycanlandırmaya çalışıyo sorunca da fragmanda öyle diyo yani ölmeyecekler :D
yapma takas kardeş mematiyle bir tutuğun adama bak mematiye haksızlık etme

vadinin en büyük efanesi polar çakır mematidir dördüncüyü eklemek istersen de abdülhey gelir

yapma takas kardeş mematiyle bir tutuğun adama bak mematiye haksızlık etme
abi sen abdülhey i çok küçümsüyorsun harbiden inanamıyorum şuan :D memati varken bile abdülhey polata daha yakındı az konuşan ama konuştu mu tam konuşan hayat verenin kulu; Abdülhey Çoban :D
ben eskiden abdülü sevmezdim fazla mematiyi dövmüştü bi ara bi de mematiden daha akıllı gözüküyodu o yüzden sevmiyodum ama sonra adamım oldu :D mematinin yeri tabi ki ayrıdır abi ona laf yok :D

@takas kardeş hadi yine iyisin diğer forumda set rsimlerini gördüm kgt abdülheyi kurtarıyor ama anlamadığım bir resim daha var metenin annesiyle abdülhey aynı yerde rehin alınmış baya bir çorba oldu set resimleri herkesin kafasını karıştırmış azkaldı sezon finaline bakalım neler olacak

bomba bir set resmi daha
Abdülhey,Mete Aymar'ın annesinin yanına getiriliyor.
Anlaşılıyor ki Abdülhey vurulmayacak !
10334265_541163709328870_4441425117787710543_n (1).jpg