- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ama burası da survıvor ve yarışma bizim halk ta bu numaraları gayet iyi yiyorSonuçta bir anısı ve o an aklına gelmiş.Ağlarkende anlatmış bence oy kapmak falan yok.
ama burası da survıvor ve yarışma bizim halk ta bu numaraları gayet iyi yiyorSonuçta bir anısı ve o an aklına gelmiş.Ağlarkende anlatmış bence oy kapmak falan yok.
Turabi düşmanlığı gözlerini kör etmişhala turabi acıtasyon yapiyor diyenler var
😱😱😱😱
zaten çekimler hala devam ediyor yalan zaten bu haberEn azından Serenay'a bu kadar hakaret etmiş olmazlardı Tolga olmalıdı önde.
En azından belirleyici bir nokta Sosyal Medya.
Gençler dikkat ettiğim bir nokta var şuan ve son 4 falan belli değil ve çekimler bitmedi çünkü son 5'te yine oylama yapılacakmış yani @Eray Güler yanlış bilgi...
@eskici @Maskeli Fedai @Bully @Harunnn60 @RevaN @takas ....
zaten çekimler hala devam ediyor yalan zaten bu haber![]()
ben biraz oynama olduğunu düşünüyorum , şöyle ki merve tolgayı geçiyor ama serenay sms te tolgayı geçemiyor , bence kesinlikle yerleri değiştiriyorlar ,Ya arkadaşlar Mervenin Tolganın üstünde olduğunu şikayet ediyorsunuz yav evet Tolga 1.olmuştu ama 3.olduğu sms ten beri Tolganın oyları git gide azaldı.Acunn.forum sitesinde herkes Tolgayı savunurken Tolganın destekçileri bile onu desteklemeyi azalttı.Sms in yalan olduğuna falan da katılmıyorum.Sms gerçek hemde sonuna kadar
aynen , bence bu planlanmış birşey , kesinlikle içerden birşey döndü , yoksa hayatta merve geçemezKesinlikle katakulli döndü.En azından Merve bu kadar iyi olmaz...
Turabi,Gökhan geçmiştir Serenay'ı onlar oalbilirdi ama Merve geçemezdi geçmemeliydi.Acun saçmaladı.
ben biraz oynama olduğunu düşünüyorum , şöyle ki merve tolgayı geçiyor ama serenay sms te tolgayı geçemiyor , bence kesinlikle yerleri değiştiriyorlar ,
ee yani , düşün sahra sms çıkmadığı zaman son sıralarda kız sms çıkıyr bir anda üst sıralarda 😱Yada noter moter hikaye.
oda iyice paragöz oldu , herşeye oylama yapıyorAynen.Acunn son 5'te tekrar oylama yapacağız dedi.![]()
çok doğru tespit kardeşimkatılıyorum , çok abartıldı bu para meselesi
ee yani , düşün sahra sms çıkmadığı zaman son sıralarda kız sms çıkıyr bir anda üst sıralarda 😱
oda iyice paragöz oldu , herşeye oylama yapıyor
çok garip hile hurdanın döndüğü yarışma. bu tolga daha iki konsey önce serenay'ı elememiş miydi? peki bu serenay o konseyden önceki ilk konseyde smsde birinci çıkmamış mıydı? bu iki haftada acun'un getirdiği yeni kuralla sms sıralaması değişmediğine göre daha önce birinci olmuş birini eleyen tolga şimdi nasıl oldu da elendi? çok garip, çok.
cidden oylamalar hikaye. acun canı kimi isterse onu survivor'da tutuyor. emin oldum artık.
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@china_shangai
katılıyorum , çok abartıldı bu para meselesi
ee yani , düşün sahra sms çıkmadığı zaman son sıralarda kız sms çıkıyr bir anda üst sıralarda 😱
oda iyice paragöz oldu , herşeye oylama yapıyor
çok garip hile hurdanın döndüğü yarışma. bu tolga daha iki konsey önce serenay'ı elememiş miydi? peki bu serenay o konseyden önceki ilk konseyde smsde birinci çıkmamış mıydı? bu iki haftada acun'un getirdiği yeni kuralla sms sıralaması değişmediğine göre daha önce birinci olmuş birini eleyen tolga şimdi nasıl oldu da elendi? çok garip, çok.
cidden oylamalar hikaye. acun canı kimi isterse onu survivor'da tutuyor. emin oldum artık.
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@china_shangai
özellikle de son kural değişikliği tam bir fiyaskoydu tolga oynamıyor diye gökhanı heder etti üst üstte oyun oynattı ünlülerebiraz daha eleştirmek istiyorum yarışmayı
başarılı olan takımın sürekli cezalandırıldığı bir yarışma artık survivor
başlarda ünlüler gönüllüleri sürekli eziyor, sürekli dokunulmazlık kazanıp diğer takımı bir bir eritiyor, 8'e 4 kalıyorlar sonra ne oluyor?
acun beyfendi birdenbire çıkıp "arkadaşlar kurallarda bir değişiklik oldu, fazla olan takımdan iki kişi diğer takıma geçecek" diyor. baksen! bitiyor mu bitmiyor. kardeşim eşit sayıda adamla başlamışım, bileğimin hakkıyla kazanmış, rakibi eritmişim, niye diğer takıma eleman veriyorum?,
seçme hakkı denen saçma sapan bir kural daha getiriyor. dokunulmazlık kazanıp sayıca fazla olan takım en iyi oyuncalarını oynatamıyor.
niye istediğim kişileri oynatamıyorum? onlar kazansaymış bu duruma düşmeselermiş. bana ne.
ben niye cezalandırılıyorum? sürekli kazanıyorum diye mi? sorsan bir de adı survivor. kaybettikçe daha çok kazanıyorsun. sebep? reyting gelsin, para gelsin. survivor'mış!! hadi
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@china_shangai
@mrt-06
@Yakamoz-Asi
@Beyazoy
@eskici
@yıldırım
Katılmıyorum izlediğin yarışmayı bu şekilde eleştirmemelisinbiraz daha eleştirmek istiyorum yarışmayı
başarılı olan takımın sürekli cezalandırıldığı bir yarışma artık survivor
başlarda ünlüler gönüllüleri sürekli eziyor, sürekli dokunulmazlık kazanıp diğer takımı bir bir eritiyor, 8'e 4 kalıyorlar sonra ne oluyor?
acun beyfendi birdenbire çıkıp "arkadaşlar kurallarda bir değişiklik oldu, fazla olan takımdan iki kişi diğer takıma geçecek" diyor. baksen! bitiyor mu bitmiyor. kardeşim eşit sayıda adamla başlamışım, bileğimin hakkıyla kazanmış, rakibi eritmişim, niye diğer takıma eleman veriyorum?,
seçme hakkı denen saçma sapan bir kural daha getiriyor. dokunulmazlık kazanıp sayıca fazla olan takım en iyi oyuncalarını oynatamıyor.
niye istediğim kişileri oynatamıyorum? onlar kazansaymış bu duruma düşmeselermiş. bana ne.
ben niye cezalandırılıyorum? sürekli kazanıyorum diye mi? sorsan bir de adı survivor. kaybettikçe daha çok kazanıyorsun. sebep? reyting gelsin, para gelsin. survivor'mış!! hadi
@Bully
@sokak sanati
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@china_shangai
@mrt-06
@Yakamoz-Asi
@eskici
@yıldırım
@beyazsoy
Neden eleştirmeyecekmişim , yarışma her yerden falso veriyor tabiki de eleştiricem , sen zannediyorsun ki sms ler geçerli , halbu i yarışma belli bir çizgide acunun kararlarıyla veriliyorBen abartmıyorum
Katılmıyorum izlediğin yarışmayı bu şekilde eleştirmemelisin
Geçen yılı hatırlayalım Acun finalde Ümit Karana göre oyunlar koymuştu ama Hilmicem kazanmıştı.Acunun favorisi Ümit Karandı istese Ümiti tutardı orda ama yapmadı.İşte bu yüzden sms gerçek.Tolganın oyu sonunculuktu ya destekçileri çok azaldı.Mervenin artımış işte.Neden eleştirmeyecekmişim , yarışma her yerden falso veriyor tabiki de eleştiricem , sen zannediyorsun ki sms ler geçerli , halbu i yarışma belli bir çizgide acunun kararlarıyla veriliyor
aynı şeyler turabiye yapılsa sende dersin , şimdi beni konuşturma![]()
Hainlik yapma .ssSurvivor saçmaladı cidden artık katlanamayacağım galiba.Turabi için bile salak yerine konmaya katlanmayacağım...
ama kardeşim herkesin itirazı şuna 2 hafta evvel oylar sonlandı tolga ondan evvel birinciydi ne oldu da oylama yokken tolgada istirahatteyken tolga elendi he bu oylamalar 2 hafta da daha devam etseydi o zaman tartışmasız tolga elenir derdi herkesGeçen yılı hatırlayalım Acun finalde Ümit Karana göre oyunlar koymuştu ama Hilmicem kazanmıştı.Acunun favorisi Ümit Karandı istese Ümiti tutardı orda ama yapmadı.İşte bu yüzden sms gerçek.Tolganın oyu sonunculuktu ya destekçileri çok azaldı.Mervenin artımış işte.
Turabiye yapılmayacağı için sorun yok ama duygu gitti diye yarışmayı eleşitrmemelisin
Halk oylarıyla Turabi 1.olacak![]()
Hainlik yapma .ss![]()