hep kedini bunla avutuyorsun , ona bakılırsa akın o kadar kas yapmış , hiçbir işe yaramadı , biz kas , güç , performanstan çok sinsilik gördükDuygu'yu yolladıktan sonra gitti en azından.![]()
hep kedini bunla avutuyorsun , ona bakılırsa akın o kadar kas yapmış , hiçbir işe yaramadı , biz kas , güç , performanstan çok sinsilik gördükDuygu'yu yolladıktan sonra gitti en azından.![]()
Yanlış görmüşsün.hep kedini bunla avutuyorsun , ona bakılırsa akın o kadar kas yapmış , hiçbir işe yaramadı , biz kas , güç , performanstan çok sinsilik gördük![]()
SON 4 BELLİ ! OTELDE BEKLETİLİYORLAR HATTA GİZLİLİK AÇIISNDAN ÇALIŞANLARIN BİR SÜRELİK İLETİŞİMİDE KESİLMİŞ !şu an çok mutluyum ya ayrıca @Eray Güler senin tahminlere ne oldu 5 kişi kaldığında yeni oylama yapılcakmış yani son 4 belli deil daha![]()
kurmaca herşey bugün daha iyi gördüm onuMerve gitti dediler tüyo felan şok olduk bizde 😱
Varmı tüyoSON 4 BELLİ ! OTELDE BEKLETİLİYORLAR HATTA GİZLİLİK AÇIISNDAN ÇALIŞANLARIN BİR SÜRELİK İLETİŞİMİDE KESİLMİŞ !YENİDEN SMS FALAN HİKAYE SIRALAMALAR İLE OYNANMIŞ İŞTE HERŞEY BELLİ
kurmaca herşey bugün daha iyi gördüm onu![]()
burda sinirlenen yiğitlere bi lafım olacak tolgayı çok mu seviyonuz yavtabi elenecek korkak gibi yatıyor kenarda merveyi eleseydi bile
olması gerken oldu merve haketti ve kaldı diğeri de çoktan gitmeliydi geçte olsa elendi
Ahmet gider yakında eğer ünlüler kaybederse dokunulmazlığı ve Ahmet sembolü kazanmazsa. Gökhan mı Merve mi daha çok oy alır bilemedim.
Gönüllülerde Turabi-Yiğit-Sahra dır umarım sıralama.
VAY ARKADAŞ TURABİYLE İLGİLİ HERŞEYE CEVABIN HAZIRAile için ağlanır abi![]()
Mervenin mücadelesini görüp daha çok oy yollandıysa? 😉Ama oylama eski oylama yani oynadığı zamanlarda kullanıldı.
Duygu falan neden gitti geçen sene o zaman?Hacı bir kural varsa bir hafta işler bir hafta işlemez olmaz kendinle çalışıyorsun)) reyting getirenler hep kalır müge nasıl kaldı o performansıyla sence)))
Hacı herşey reyting için acun reytinglere bakıp duyguyu yolladı belki hata yaptı sonra yorumcu olarak ise aldı. Bu işler şansa bırakılmaz şu ana kadar agresif bir yarışmanın sms ile seçilen bir yarışmada kazandığını gördün mü ama nasıl oluyorsa hepsi finale kadar yükselir)))))@sokak sanati Her zaman 1. mi olmal; bu adam? Bazen 1. olan birisi öyle bir hareket yapar ki herkesin gözünden düşer.
Mervenin mücadelesini görüp daha çok oy yollandıysa? 😉
Duygu falan neden gitti geçen sene o zaman?
@sokak sanati Her zaman 1. mi olmal; bu adam? Bazen 1. olan birisi öyle bir hareket yapar ki herkesin gözünden düşer.
Mervenin mücadelesini görüp daha çok oy yollandıysa? 😉
Duygu falan neden gitti geçen sene o zaman?
Yahu millet boş mu duruyor?Tolga'nın 1.liği ne olduğu umrumda değil.Tolga'nın Serenay'ı geçmesi ve dolayısıylada Merve'nin Serenay'dan daha çok Sms alması tüm olaym aslında Serenay Tolga umrumda bile değil.
Serenay 2 hafta mnce 1ç olmuşken hiç bir antipatiklik yapmadan nasıl biranda 4. sıralara düştü onu anlamıyorum.Bildiğin olayı sıvazladı Acunn...
beyazsoy şimdi sen kalmak Tolganın hakkı mıydı diyorsun ben anlamadım?Hacı herşey reyting için acun reytinglere bakıp duyguyu yolladı belki hata yaptı sonra yorumcu olarak ise aldı. Bu işler şansa bırakılmaz şu ana kadar agresif bir yarışmanın sms ile seçilen bir yarışmada kazandığını gördün mü ama nasıl oluyorsa hepsi finale kadar yükselir)))))
Yahu millet boş mu duruyor?Serenayı nasıl 1. yaptılarsa başka yarışmacılara da oy yollayıp 1. yapmak mümkün. Zor bir şey mi bu?
beyazsoy şimdi sen kalmak Tolganın hakkı mıydı diyorsun ben anlamadım?
Sosyal medyaya ne bakıyorsun? Sosyal medyada konuşulan her dizi/program zaten reyting olarak 0 olalar. Seranayı sevenler de sosyal medya. O yüzden elenmiş olabilir. Ben şahsen Mervenin kazanmasını isterim.Merve ile ilgili iyi yorum yapan o kadar azdı ki inanmazsın.Forumda bir Hachiko vardı etraftada kimse yoktu.Seveninin olduğunu söylemek cidden zor.Ama Serenay her tarafı inletiyordu.Genel olarak Sosyal Medya'da Merve'yi itici bulan ve çok sahte bulan çok fazlaydı şimdi buna inanmak cidden saçmalık.Bİldiğin Acun oynadı bizle...
Tabi abiVAY ARKADAŞ TURABİYLE İLGİLİ HERŞEYE CEVABIN HAZIR
Keza Ahmet Turabi bayılınca yanına giden Gökhana boşver gel diyordu ama Turabi Ahmetin yanına gitti.İşte Turabinin farkı buBizim Halkımız biraz Nankör Yarısma baslamadan önce turabi kazasız belasız geçsin abi diyor
sonra bir kaza oluyor geçen gün turabi bayıldıgında ahmet yarısı tamamlamadımı ? turabi devam et deyince suçlu olur 1 dakika sonra ciddiyetini anlayınca hemen yanına gider kolyesini çıkartır basını yere değmesini engeller . sonra turabi suçlu
Dün en içten duygularını döken yine Turabi O yarısmayi gönüllüler kazansaydi turabi küfür manyagi olurdu ünlüler kazanıp turabinin açıklamalarından sonra algı yine değisti
bizim insanımızın duyguları saniyede değisiyor iyikide kaybeddi dedim program bittikten sonra .
Sosyal medyaya ne bakıyorsun? Sosyal medyada konuşulan her dizi/program zaten reyting olarak 0 olalar. Seranayı sevenler de sosyal medya. O yüzden elenmiş olabilir. Ben şahsen Mervenin kazanmasını isterim.
Tolga mı çok oy alsaydı?
SMS FALAN YALAN ARKADAŞLAR !
TOLGANIN 12 HAZİRANDA DAVASI VARMIŞ TANIK OLARAK GELECEKMİŞ !
BU HERŞEYİ AÇIKLIYOR BENCE ! www.ahaber.com.tr/Yasam/2014/05/07/tolga-karel-ile-senem-mahkemeye-cikacak BAKIN HABERE !
@sokak sanati @Bully @eskici @ABAY_06