Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an çok mutluyum ya ayrıca @Eray Güler senin tahminlere ne oldu 5 kişi kaldığında yeni oylama yapılcakmış yani son 4 belli deil daha :D
SON 4 BELLİ ! OTELDE BEKLETİLİYORLAR HATTA GİZLİLİK AÇIISNDAN ÇALIŞANLARIN BİR SÜRELİK İLETİŞİMİDE KESİLMİŞ ! :D YENİDEN SMS FALAN HİKAYE SIRALAMALAR İLE OYNANMIŞ İŞTE HERŞEY BELLİ :D

Merve gitti dediler tüyo felan şok olduk bizde 😱
kurmaca herşey bugün daha iyi gördüm onu :D

burda sinirlenen yiğitlere bi lafım olacak tolgayı çok mu seviyonuz yav :D tabi elenecek korkak gibi yatıyor kenarda merveyi eleseydi bile :D olması gerken oldu merve haketti ve kaldı diğeri de çoktan gitmeliydi geçte olsa elendi

Benim sinirlendiğim TolgaNın Serenay'ı eleyip ama Merve'e elenmesi o kadar oylama oldu az çok belliydi Merve bir anda nasıl olduda 1. olanı geçti.Tolga'yı sevdiğimden değil Serenay'ın haksızlığa uğramasından yakındım.

Ahmet gider yakında eğer ünlüler kaybederse dokunulmazlığı ve Ahmet sembolü kazanmazsa. Gökhan mı Merve mi daha çok oy alır bilemedim.

Gönüllülerde Turabi-Yiğit-Sahra dır umarım sıralama.

Sıralama falan yok abi.Acun kimi kafaya takmışsa gidiyor olay bu...

@sokak sanati Her zaman 1. mi olmal; bu adam? Bazen 1. olan birisi öyle bir hareket yapar ki herkesin gözünden düşer.

Ama oylama eski oylama yani oynadığı zamanlarda kullanıldı.
Mervenin mücadelesini görüp daha çok oy yollandıysa? 😉

Hacı bir kural varsa bir hafta işler bir hafta işlemez olmaz kendinle çalışıyorsun)) reyting getirenler hep kalır müge nasıl kaldı o performansıyla sence)))
Duygu falan neden gitti geçen sene o zaman?

@sokak sanati Her zaman 1. mi olmal; bu adam? Bazen 1. olan birisi öyle bir hareket yapar ki herkesin gözünden düşer.

Hacı herşey reyting için acun reytinglere bakıp duyguyu yolladı belki hata yaptı sonra yorumcu olarak ise aldı. Bu işler şansa bırakılmaz şu ana kadar agresif bir yarışmanın sms ile seçilen bir yarışmada kazandığını gördün mü ama nasıl oluyorsa hepsi finale kadar yükselir)))))

Tolga'nın 1.liği ne olduğu umrumda değil.Tolga'nın Serenay'ı geçmesi ve dolayısıylada Merve'nin Serenay'dan daha çok Sms alması tüm olaym aslında Serenay Tolga umrumda bile değil.
Serenay 2 hafta mnce 1ç olmuşken hiç bir antipatiklik yapmadan nasıl biranda 4. sıralara düştü onu anlamıyorum.Bildiğin olayı sıvazladı Acunn...

Bizim Halkımız biraz Nankör Yarısma baslamadan önce turabi kazasız belasız geçsin abi diyor

sonra bir kaza oluyor geçen gün turabi bayıldıgında ahmet yarısı tamamlamadımı ? turabi devam et deyince suçlu olur 1 dakika sonra ciddiyetini anlayınca hemen yanına gider kolyesini çıkartır basını yere değmesini engeller . sonra turabi suçlu :)

Dün en içten duygularını döken yine Turabi O yarısmayi gönüllüler kazansaydi turabi küfür manyagi olurdu ünlüler kazanıp turabinin açıklamalarından sonra algı yine değisti

bizim insanımızın duyguları saniyede değisiyor iyikide kaybeddi dedim program bittikten sonra .

Tolga'nın 1.liği ne olduğu umrumda değil.Tolga'nın Serenay'ı geçmesi ve dolayısıylada Merve'nin Serenay'dan daha çok Sms alması tüm olaym aslında Serenay Tolga umrumda bile değil.
Serenay 2 hafta mnce 1ç olmuşken hiç bir antipatiklik yapmadan nasıl biranda 4. sıralara düştü onu anlamıyorum.Bildiğin olayı sıvazladı Acunn...
Yahu millet boş mu duruyor? :D Serenayı nasıl 1. yaptılarsa başka yarışmacılara da oy yollayıp 1. yapmak mümkün. Zor bir şey mi bu?

Hacı herşey reyting için acun reytinglere bakıp duyguyu yolladı belki hata yaptı sonra yorumcu olarak ise aldı. Bu işler şansa bırakılmaz şu ana kadar agresif bir yarışmanın sms ile seçilen bir yarışmada kazandığını gördün mü ama nasıl oluyorsa hepsi finale kadar yükselir)))))
beyazsoy şimdi sen kalmak Tolganın hakkı mıydı diyorsun ben anlamadım?

Yahu millet boş mu duruyor? :D Serenayı nasıl 1. yaptılarsa başka yarışmacılara da oy yollayıp 1. yapmak mümkün. Zor bir şey mi bu?

beyazsoy şimdi sen kalmak Tolganın hakkı mıydı diyorsun ben anlamadım?

Merve ile ilgili iyi yorum yapan o kadar azdı ki inanmazsın.Forumda bir Hachiko vardı etraftada kimse yoktu.Seveninin olduğunu söylemek cidden zor.Ama Serenay her tarafı inletiyordu.Genel olarak Sosyal Medya'da Merve'yi itici bulan ve çok sahte bulan çok fazlaydı şimdi buna inanmak cidden saçmalık.Bİldiğin Acun oynadı bizle...

Merve ile ilgili iyi yorum yapan o kadar azdı ki inanmazsın.Forumda bir Hachiko vardı etraftada kimse yoktu.Seveninin olduğunu söylemek cidden zor.Ama Serenay her tarafı inletiyordu.Genel olarak Sosyal Medya'da Merve'yi itici bulan ve çok sahte bulan çok fazlaydı şimdi buna inanmak cidden saçmalık.Bİldiğin Acun oynadı bizle...
Sosyal medyaya ne bakıyorsun? Sosyal medyada konuşulan her dizi/program zaten reyting olarak 0 olalar. Seranayı sevenler de sosyal medya. O yüzden elenmiş olabilir. Ben şahsen Mervenin kazanmasını isterim. :)

Tolga mı çok oy alsaydı?

VAY ARKADAŞ TURABİYLE İLGİLİ HERŞEYE CEVABIN HAZIR
Tabi abi :D

Bizim Halkımız biraz Nankör Yarısma baslamadan önce turabi kazasız belasız geçsin abi diyor

sonra bir kaza oluyor geçen gün turabi bayıldıgında ahmet yarısı tamamlamadımı ? turabi devam et deyince suçlu olur 1 dakika sonra ciddiyetini anlayınca hemen yanına gider kolyesini çıkartır basını yere değmesini engeller . sonra turabi suçlu :)

Dün en içten duygularını döken yine Turabi O yarısmayi gönüllüler kazansaydi turabi küfür manyagi olurdu ünlüler kazanıp turabinin açıklamalarından sonra algı yine değisti

bizim insanımızın duyguları saniyede değisiyor iyikide kaybeddi dedim program bittikten sonra .
Keza Ahmet Turabi bayılınca yanına giden Gökhana boşver gel diyordu ama Turabi Ahmetin yanına gitti.İşte Turabinin farkı bu

Sosyal medyaya ne bakıyorsun? Sosyal medyada konuşulan her dizi/program zaten reyting olarak 0 olalar. Seranayı sevenler de sosyal medya. O yüzden elenmiş olabilir. Ben şahsen Mervenin kazanmasını isterim. :)

Tolga mı çok oy alsaydı?

En azından Serenay'a bu kadar hakaret etmiş olmazlardı Tolga olmalıdı önde.
En azından belirleyici bir nokta Sosyal Medya.

Gençler dikkat ettiğim bir nokta var şuan ve son 4 falan belli değil ve çekimler bitmedi çünkü son 5'te yine oylama yapılacakmış yani @Eray Güler yanlış bilgi...

@eskici @Maskeli Fedai @Bully @Harunnn60 @RevaN @takas ....

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar Mervenin Tolganın üstünde olduğunu şikayet ediyorsunuz yav evet Tolga 1.olmuştu ama 3.olduğu sms ten beri Tolganın oyları git gide azaldı.Acunn.forum sitesinde herkes Tolgayı savunurken Tolganın destekçileri bile onu desteklemeyi azalttı.Sms in yalan olduğuna falan da katılmıyorum.Sms gerçek hemde sonuna kadar

Evet bir istikbarat almıstım tolga sms 3.cüymüs

Turabi 1 Gökhan İki Tolga 3 bir katagolli döndü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...