Evt evdeydi ve Cenkle sevisiyordu.Cunku cenkin sevgilisi oda vampir 😉harika olmuş @cookies sıkılmadan okudum
ama bu son sahnede çiğdem nasıl çıktı onu anlamadım o evde miydi
forumda başka şeylerle uğraşıyorum bir tartışmam varda hala tamamşamadım konuyu 8 bulabilir böyle giderse hemen tamamlamaya çalsııyorum cnm@Çiğdem- (Hikayeyi yazman bitmistir diye umut ediyorum) @EnveR @kvp-medya ve digerleri neden yorum yazmiyorsunuz
Kiz yine kimle tartisiyonforumda başka şeylerle uğraşıyorum bir tartışmam varda hala tamamşamadım konuyu 8 bulabilir böyle giderse hemen tamamlamaya çalsııyorum cnm
Okudunmu ?şimdi okuyuyorum cnm hemen yorum yaparım 🙂🙂
Evet yalnizca o sahnede varsin.Diger turlu bu bolum hic olmayacaktin.Bende son sahneye ekledim.Haftaya Selim karakteri falanda geliyor.... Bide haftaya 21 de yayinlamayi planliyorum bunun iki kati uzunlukta olarakaaa son sahnede neler oluyor öyle
rüya gerçekmiş demek ama ben sadece spn sahnedemi varım bu bölüm benimmi gözümden kaçtı yoksa 🙂🙂
hahah çokta gerekli bir sahne dğeilmiş aslındaEvet yalnizca o sahnede varsin.Diger turlu bu bolum hic olmayacaktin.Bende son sahneye ekledim.Haftaya Selim karakteri falanda geliyor.... Bide haftaya 21 de yayinlamayi planliyorum bunun iki kati uzunlukta olarak
Iste ama boyle oldu.2. Bolumde sen Cenkin fatmaya olan ilgisini farkediceksin bide annen giriyor diziye.....hahah çokta gerekli bir sahne dğeilmiş aslında
rüyasındakı gördüğü kişi ben olsaydım keşke daha ehyecanlı olurdu bence 🙂🙂
benim annem kimm tanıtımdada meraklandırmıştın beni 🙂🙂Iste ama boyle oldu.2. Bolumde sen Cenkin fatmaya olan ilgisini farkediceksin bide annen giriyor diziye.....
Sen biliyorsun aslinda ama lutfen konuya yazma.Ilk tahminde bulundugun kisi 😉 Aramizda kalsinbenim annem kimm tanıtımdada meraklandırmıştın beni 🙂🙂
aaaa cinayet işlicem gibi görünüyorr çok korkunc birşeySen biliyorsun aslinda ama lutfen konuya yazma.Ilk tahminde bulundugun kisi 😉 Aramizda kalsin