BUDA BİR SAYFANIN YAPTIĞI SERENAY&GÖKHAN FOTOĞRAFLARI !
BAKIN GÖRÜNGÖREN VARDIR ARANIZDAN
@Bully , @KayıpSehir , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @Harunnn60 , @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 37128
bak![]()
Yok artık.😱Ünlülerin ada baya sert çıktı.
BUDA BİR SAYFANIN YAPTIĞI SERENAY&GÖKHAN FOTOĞRAFLARI !
@Bully , @KayıpSehir , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @Harunnn60 , @sokak sanati Ekli dosyayı görüntüle 37128
bak![]()
Baya oldu bu fotolarYok artık.😱Ünlülerin ada baya sert çıktı.![]()
Hayır melunTolga etkisiz eleman resmen şu an Survivor'a katkısı her anlamda 0. O gitsin ki ünlüler rahat etsin.![]()
Baya oldu bu fotolar![]()
Bu da iyiymiş adaya bakın maşallah.BUDA BİR SAYFANIN YAPTIĞI SERENAY&GÖKHAN FOTOĞRAFLARI !
bak![]()
Benim hiç haberim yoktu.Neler dönüyormuş adada vay Gökhan vay.
Gökhan'ı taşlayacak bir kzo daha geçti elime.![]()
Çok oldu buBu da iyiymiş adaya bakın maşallah.![]()
Aynen @takas aga sen şu Gökhanın fotolarını gördün mü üst taraftaBenim hiç haberim yoktu.Neler dönüyormuş adada vay Gökhan vay.
Gökhan'ı taşlayacak bir kzo daha geçti elime.![]()
Aynen @takas aga sen şu Gökhanın fotolarını gördün mü üst tarafta![]()
Ne var oğlum fotolarda sanki erkeklerle şey ediyor adam tövbe tövbe.Aynen @takas aga sen şu Gökhanın fotolarını gördün mü üst tarafta![]()
Ayptır amaNe var oğlum fotolarda sanki erkeklerle şey ediyor adam tövbe tövbe.![]()
Gökhana efendi derler birdeO AHmet ahlaksızınıda seviyordu ohh olsun şimdi.![]()
Ne var oğlum fotolarda sanki erkeklerle şey ediyor adam tövbe tövbe.![]()
Ayptır ama
Gökhana efendi derler birde![]()
Gökhan striptiz yapmamış canım.Olsun adam gibi adam diyordu Takas'a göre adamlık böyle olmaz.En azından benim tanıdığım Takas için söylüyorum.Tez elden bıraksın Ahmet ile Göki'yi.![]()
Yazıklar olsun efendi deyip böyle birşeyi yapanlaraMalı götüren efendi mi olurmuş aynı Şekilde AHmet'ede derdi.![]()
Gökhan striptiz yapmamış canım.![]()
![]()