Artık adam gibi adam yorumları yapılmaz![]()
Laf oldu sanada![]()
![]()
Kanıt varDemesin zaten.Böyle bir rezillik
Bu rezilleri ifşa ettik süper oldu lafla kalmaz bu iş.![]()
Kanıt var![]()
hadi canımTwitter da bile konusuluyoruz 😀 @Eray Güler
Ahmet'i ne kadarda önemsemiş Merve ve kardeşi.![]()
Yok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂Sero ile mi.😱
Yok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂
Cidden mi gittiYok yaw. Burada yazdığımız şeylerin capsini almislar Merve gitti felan dedik ya sevinmisler 🙂
Bazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-DKim anlamadım cidden.![]()
atsana burayaBazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-D
Peki gidecek mi cevap verseneBazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Cape alip paylasmislar :-D
Bazi fanlar FF`ye girip bu yazdigimiz şeyler var ya ``merve gidecek `` felan dedik ya onu kesin bilgi diye Caps alip paylasmislar :-D
Bi güvenilir arkadaştan aldim bilgiyi kız her hafta biliyor kimin gidecegini o da bir yerden bilgi aliyor. Açikcasi ben güveniyorum ona.. Merve dedi.Peki gidecek mi cevap versene![]()