Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba neden Gökhan'ı demiş melun.😡
Çünkü şu nedenden. :A :A :A

10433490_274370282735992_1419345868_o.jpg

Güzel soru :D Bana inanın siz :D

Nolmuş :D kim gökhanı demiş :D banada anlatın :D
Mr.at diye bir arkadaş var oda tüyo almış bunu diyo bak sana böyle bir haber geldimi Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.

Eski üyelerden At'ın dediğine göre İletişim oyununu ünlüler almış.
merve bireyseli kazanmış Gökhan demiş ve Tolga gitmiş.:(
Benim tahminler yine tutacak :D
Tahminim TOLGA gitti ama duyumlarım MERVE demiştim :D
Ödülüde tahmin GÖNÜLLÜLER duyumlarım ÜNLÜLER kazandı demiştim :D

Mr.at diye bir arkadaş var oda tüyo almış bunu diyo bak sana böyle bir haber geldimi Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
Doğrudur belki bilmiyorum :D
Benim tahminler de o yöndeydi :D 3 gündür TOLGA gitti diyodum :D MERVE gitti haberinede duyumum böyle diyodum :D Ödülde ÜNLÜLER diyorum :D

Yalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymış

Benim tahminler yine tutacak :D
Tahminim TOLGA gitti ama duyumlarım MERVE demiştim :D
Ödülüde tahmin GÖNÜLLÜLER duyumlarım ÜNLÜLER kazandı demiştim :D

Doğrudur belki bilmiyorum :D
Benim tahminler de o yöndeydi :D 3 gündür TOLGA gitti diyodum :D MERVE gitti haberinede duyumum böyle diyodum :D Ödülde ÜNLÜLER diyorum :D
Bencede tolga gidecek Merve gider büyük süpriz olur

Eski üyelerden At'ın dediğine göre İletişim oyununu ünlüler almış.
merve bireyseli kazanmış Gökhan demiş ve Tolga gitmiş.:(

Wuhhh.😱İşin ağzını kırmış bunlar.:AEvli değil mi bu Ahmet.:A
Evli değilmiş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...