Arkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.![]()
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Kesin değil ama bence ÜNLÜLER !Bugünki ödülü kim kazanıyo ?
İnş doğrudur değilse bu haber mr.at slmımı söyleArkadaşlar @Mr.At 'tan aldığım haberdir.
Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
İnşallah doğrudur.![]()
@sokak sanati @Maskeli Fedai @Eray Güler @eskici @ABAY_06 @Harunnn60
Tolga giderse attıracam göbecikleri kurtulalım artık şu gereksizden yeter be.İnşallah yalandır.Ama hep doğru çıkıyor Gökhan.😡
Yani duyumlarınamı inanılım yoksa sanamıKesin değil ama bence ÜNLÜLER !
Fragmanda merve ağlıyor ödül çok güzel ve duygusal maneviyaı yüksek bir ödülki ünlüler kazanınca ağlayarak seviniyor
Ama duyumlarıma göre GÖNÜLLÜLER kazanmış![]()
Tolga giderse attıracam göbecikleri kurtulalım artık şu gereksizden yeter be.![]()
Güzel soruYani duyumlarınamı inanılım yoksa sanamı![]()
NolmuşAcaba neden Gökhan'ı demiş melun.😡
Çünkü şu nedenden.Acaba neden Gökhan'ı demiş melun.😡
Mr.at diye bir arkadaş var oda tüyo almış bunu diyo bak sana böyle bir haber geldimi Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.Güzel soruBana inanın siz
Nolmuşkim gökhanı demiş
banada anlatın
![]()
Eski üyelerden At'ın dediğine göre İletişim oyununu ünlüler almış.Güzel soruBana inanın siz
Nolmuşkim gökhanı demiş
banada anlatın
![]()
Wuhhh.😱İşin ağzını kırmış bunlar.Çünkü şu nedenden.![]()
![]()
![]()
He bi de belki kötülüyosun öyle mi deminden beri neyi tartisiyoruz biz 😀 Tamam @eskici kardeş sana yav he he diyorum benben şimdi belki serenayı kötülüyorum ama sen benim kadar fanı olmazsın diyorum bak barışacaklar
Benim tahminler yine tutacakEski üyelerden At'ın dediğine göre İletişim oyununu ünlüler almış.
merve bireyseli kazanmış Gökhan demiş ve Tolga gitmiş.![]()
Doğrudur belki bilmiyorumMr.at diye bir arkadaş var oda tüyo almış bunu diyo bak sana böyle bir haber geldimi Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
Benim tahminler yine tutacak
Tahminim TOLGA gitti ama duyumlarım MERVE demiştim
Ödülüde tahmin GÖNÜLLÜLER duyumlarım ÜNLÜLER kazandı demiştim![]()
Şimdi bu resimden ödülü ünlüler kazanıyo ve dokunulmazlık Merve'nin olduğu anlamınımı çıkarıyoruzÇünkü şu nedenden.![]()
![]()
![]()
Yalnız kesin değil onu da belirteyim ama olsa süper olur. Bu arada iletişim ödülü görüntülü konuşmaymışMr.at diye bir arkadaş var oda tüyo almış bunu diyo bak sana böyle bir haber geldimi Dokunulmazlık sembolünü Merve kazanmış. Tolga'nın karşısına Gökhan'ı çıkarmış ve Tolga gitmiş. İletişim oyununu da ünlüler almış. Merve'nin kardeşi paylaşıp bunları ve silmiş hemen.
Bencede tolga gidecek Merve gider büyük süpriz olurBenim tahminler yine tutacak
Tahminim TOLGA gitti ama duyumlarım MERVE demiştim
Ödülüde tahmin GÖNÜLLÜLER duyumlarım ÜNLÜLER kazandı demiştim
Doğrudur belki bilmiyorum
Benim tahminler de o yöndeydi3 gündür TOLGA gitti diyodum
MERVE gitti haberinede duyumum böyle diyodum
Ödülde ÜNLÜLER diyorum
![]()
Ahmet'le Merve arasında bir şey olduğu anlamını çıkarıyoruz.Şimdi bu resimden ödülü ünlüler kazanıyo ve dokunulmazlık Merve'nin olduğu anlamınımı çıkarıyoruz
Evli değilmiş.Eski üyelerden At'ın dediğine göre İletişim oyununu ünlüler almış.
merve bireyseli kazanmış Gökhan demiş ve Tolga gitmiş.
Wuhhh.😱İşin ağzını kırmış bunlar.Evli değil mi bu Ahmet.
![]()