Polat Şaşmaz
Favori Üye
olm ne adamsın ya yürü git işine bak ne büyüttünBabam çağırdı İnşallah gelene kadar çıkmaz fragman
öyle deme aga sende baya hizlisinbence konuyu sen açarsın aga İnşallah bizler arasından biri açar başka kimse açmasın
yok be aga fragman konusunu çoktandır açamıyorum ne zaman çıkacapı belli olmuyo ki ben öyle dakka başı bakamam çıktı mı diye sen açarsın gibiöyle deme aga sende baya hizlisin
bırakıyosun yani oh be atacan agamız bize bırakıyor fragmanı rahat bi nefes aldık hepimizBu hafta sana bırakıyorum fragmanı aga. @Polat Şaşmaz
Sağolasın Ama legolas var o açabilirBu hafta sana bırakıyorum fragmanı aga. @Polat Şaşmaz
Yok aga açarsam şimdi yazın rahat etcem D:olm ne adamsın ya yürü git işine bak ne büyüttün
sanki fragmanı açana ödül veriyolar
Sana değil Kadir agamıza bıraktım.yok be aga fragman konusunu çoktandır açamıyorum ne zaman çıkacapı belli olmuyo ki ben öyle dakka başı bakamam çıktı mı diye sen açarsın gibi
bırakıyosun yani oh be atacan agamız bize bırakıyor fragmanı rahat bi nefes aldık hepimiz
Artık anlaşın ikiniz.Sağolasın Ama legolas var o açabilir
Yok aga açarsam şimdi yazın rahat etcem D:
aga rahat bi nefes aldık sen bıraktığını söyleyince yoksa kesin sen açacaktınSana değil Kadir agamıza bıraktım.
Artık anlaşın ikiniz.
Ama yorum konusunu bırakmam, iddialıyım.
Bende tetikte bekliyorumsenin fragman açtığın görülmüş bişey değil
bakalım aga ben inan ki bugün yazeteye bile girmedim çünkü fragman açma gibi bi iddaam yok fargman çıksında kim açıyorsa açsın yorum konusuna bakarız tabi perşembe gelsin heleBende tetikte bekliyorum
Herşey hazır sadece linki kopyalayacambakalım aga ben inan ki bugün yazeteye bile girmedim çünkü fragman açma gibi bi iddaam yok fargman çıksında kim açıyorsa açsın yorum konusuna bakarız tabi perşembe gelsin hele
Sen gitmiyomuydun ?Herşey hazır sadece linki kopyalayacam
aga çok büyütüyorsun ya konuyu sen açsan ne oalcak söylesene banaSabahtan beri her dakka başı tuvalete gidiyoz açamazsam sırf bu nedenden dolayı açamam