bundan sonra zaten şampiyon bile olur yani beklerim acundan
bundan sonra zaten şampiyon bile olur yani beklerim acundan
dalga geçme sinirliyim bak![]()
Tolga gider ya görürüsnüz bak
![]()
![]()
hepsi belliydi istersen bidaha bak hatta o oylamadan sonra burada tolga epey oy topladı dendi merve de kendini bitirdi yorumları yapıldıpazartesi 10 da bitti oylama onlar olmamıştı
adalet mi 1.nin sonuncuya elenmesi adalet miMerve elenirse tüm gün Demet Akalın`dan İlahi Adalet şarkısını dinleyeceğim 😀
Benim derdim Tolga`ya elenmesi değil acikcasi umrumda değil benim derdim belli herkes biliyor 🙂adalet mi 1.nin sonuncuya elenmesi adalet mi
Hani emindinMerve elenirse tüm gün Demet Akalın`dan İlahi Adalet şarkısını dinleyeceğim 😀
ya ooof merveye sms atanlar geri mi aldı o kadar zamanda ne tolga oy toplar ne de başkası serenay oy topladı desen neyse tolgaya kim niye oy atsın yapmayın allah aşkına yahepsi belliydi istersen bidaha bak hatta o oylamadan sonra burada tolga epey oy topladı dendi merve de kendini bitirdi yorumları yapıldı
serenay elenmeyi haketmişti adalet falan yokBenim derdim Tolga`ya elenmesi değil acikcasi umrumda değil benim derdim belli herkes biliyor 🙂
Superiz :-D Ünlü olduk 😀MİLLET BİZİM BU KONUŞMALAR FACEDE GEZİYORANTİ MERVE AYDIN SAYFASINDA @KayıpSehir bizim adımız geziyo
Herkes MERVE AYDIN ELENDİ HABERİNİ konuşuyor diye
@eskici ünlü olduk
![]()
ne ünlüsü yaMİLLET BİZİM BU KONUŞMALAR FACEDE GEZİYORANTİ MERVE AYDIN SAYFASINDA @KayıpSehir bizim adımız geziyo
Herkes MERVE AYDIN ELENDİ HABERİNİ konuşuyor diye
@eskici ünlü olduk
![]()
vay maskeli hadi hayırlısı facede de çıktın ünlü oldun turabinin meyvalarını çuvalla topluyon @Maskeli FedaiFACEBOOK BİZİM KONUŞMALARI PAYLAŞMIŞEkli dosyayı görüntüle 37089
5-6 sayfada gördümSuperiz :-D Ünlü olduk 😀
ne ünlüsü ya![]()
abi tolga bunları hep yapıyordu ya kimsenin sms attığı yok onabugün tolga elenmiyecek herkes son 2 haftalık tolganın oyundan kaçmasına göre yorum yapıyor halbuki 2 haftadır oylama yok
niye oylamalar da 1. olmuşluğu yok mu tolganınabi tolga bunları hep yapıyordu ya kimsenin sms attığı yok ona
yemişim ünlülüğünü5-6 sayfada gördümANTİ MERVE AYDIN sayfaları ve SERENAY AKTAŞ sayfaları bizi konuşuyor
facede çıkmışız
![]()