Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabiye laf atmazsın herhalde abi bak oğlun da tutuyortabiki
Turabiye laf atmazsın herhalde abi bak oğlun da tutuyortabiki
abi sen yeter ki yorum yap gerisi kolay baştacımızsınbu forumda bu kadar çok üst üstte bildirim bombardımanına tutulmamıştım çok saolun kadirşinaz vadici kardeşlerim
yok kardeşim burada atmam ama diğer konuda söz veremem akrep yılan misaliTurabiye laf atmazsın herhalde abi bak oğlun da tutuyor
allah razı olsun kardeşimabi sen yeter ki yorum yap gerisi kolay baştacımızsın
Neyse bu konuda konuşmayalım konu dışına çıkmayalım ama öbür konuda tartışabiliriz istediğin kadaryok kardeşim burada atmam ama diğer konuda söz veremem akrep yılan misali
allah razı olsun kardeşim
ne yapayım seni görünce turabi aklıma geliyor turabiyi görünce de senNeyse bu konuda konuşmayalım konu dışına çıkmayalım ama öbür konuda tartışabiliriz istediğin kadar
Hem abi seninde mesaj sayın yükseldi Turabi sayesindene yapayım seni görünce turabi aklıma geliyor turabiyi görünce de sen
Ne Turabiymiş arkadaş yeter yaHem abi seninde mesaj sayın yükseldi Turabi sayesinde
Sen Poyraz Poyraz deyince ben birşey diyor muyumNe Turabiymiş arkadaş yeter ya
Vadi konusunda Vadi ile ilgili yorumlar atıyorum ne var bunda ? Senin ki Vadi konusunda Survivor konuşmakSen Poyraz Poyraz deyince ben birşey diyor muyum
kesin bilgi mi atv yayın akışından mı çıkardın bunuBu hafta Vadi yok boşuna konu açmaya kalkışmayın beklemeyin yani
Atv yayın akışından çıkarımda bulundum abi yazmadıklarına göre yokkesin bilgi mi atv yayın akışından mı çıkardın bunu
kızma maskeliye ben gaz verdim benim yüzünden oldu onun sucu yokVadi konusunda Vadi ile ilgili yorumlar atıyorum ne var bunda ? Senin ki Vadi konusunda Survivor konuşmak
china abi ordan başlattıVadi konusunda Vadi ile ilgili yorumlar atıyorum ne var bunda ? Senin ki Vadi konusunda Survivor konuşmak
kusura bakma benim yüzümden sana daldı çdchina abi ordan başlattı
bence atv hata yapmıştır 19haziranda yayınlanmaz vadiKURTLAR VADİSİ PUSU 228. Bölüm Özeti
12 Haziran 2014, Perşembe 20:00
Önemli değil abi hoşuma gidiyor laf atmanız cevap şansım doğuyorkusura bakma benim yüzümden sana daldı çd