Maskeli Fedai
Favori Üye
Eski Vadiyi hemen bitirirsin aga 1 saat süresi zatenO zaman size yetişmem çok zor olur ama.![]()
Eski Vadiyi hemen bitirirsin aga 1 saat süresi zatenO zaman size yetişmem çok zor olur ama.![]()
la öyle dansmı olur melunPanayı bekliyor
Orada kafes dövüşçüsü aga
Ediyor zaten![]()
aga yetişirsin önemli olan tad alman ne yapacağını söylim mi yeni bölümleri perşembe takip edersin diğer yandan da 1 den başlarsın süper olurO zaman size yetişmem çok zor olur ama.![]()
aynenstriptizden sonra taylana gitmesi ben zıçtımşimdi sıvıyorum demek
![]()
napmış kiTolga Serenay'ın üstünden oynamaya çalışmış konseyde cidden şakamısın sen Tolga.
Mesaj sayısı olarak ciddi düştüm artık yükselememde zaten pek.![]()
napmış ki![]()
he onu diyorsun aynen ya başladı yalan konuşmalarına tolga işte ne beklersinBu hafta Serenay2ın gidişi etkiledi beni o nedenle kötüydüm diyor.😡
he onu diyorsun aynen ya başladı yalan konuşmalarına tolga işte ne beklersin![]()
inşallah bugün gider melunMelun konuştukça sinirlendiriyor beni😡Sonra birde sero'yu suçluyor beni yazdı falan diye başına kakıyor.![]()
Yiğit'in sevgilisi.Pınar kim ?
Pınar Yiğit'in sevgilisi Ekrem de yarışmacıydı Survivor'da ilk haftadan elendi.pınarla ekrem kim aga![]()
tamam tamam şimdi hatırladım yiğitin sevgilisiydi buYazdım yukarda.![]()
inşallah bugün gider melunama bana sanki ahmet yarışmayı bırakacakmış gibi geliyor
![]()
Akın&Pınar&Ekrem
![]()