Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Set Resimleri

Benim anlamadığım Nihat Hatipoğlu hangi vakit yayınlanacak. Vadinin saat 00.30'a kadar biteceği yok 00.30'da da kandil programı koymak büyük ayıp olur. İnşallah Atv sözümüzü dinlerde Nihat hocayı 19.45-21 arası oynatıp Vadi 21.00 özet 21.45 sezon finali başlar

abi vadi çekmek çok zor ya Allah hepsinin yardımcı olsun yazmak bi zor oynamak bi zor çekmek ayrı bi zor
her bölüm aksiyon sahnesi çekmek zorundasın hemde 1 tane de yetmiyor birden fazla yapman lazım. gerçekten çok zor iş

evet aga buda vadi şansı işte ne diyelim :D
Koskoca Vadi tek yönetmenle olmaz aga Karadayı ve Muhteşem Yüzyıl'ın bile ikişer yönetmeni var.
MY'de saraydan dışarıya çıkmıyorlar ama Vadi'de 40 yerde çekim yapmak zorundasın.

@mrt-06 mesela aga Game of Thrones'da 4-5 yönetmen var,belkide daha fazla.:)

Bugün baya çekim yaptılar hepsine tek tek emekleri için teşekkürler Vallaha zor iş biz küçücük bir senaryoyu yazmaya üşenirken adamlar bizim senaryomuzun kat ve kat üstünü yazıyorlar :D
aga tabi bazı şartlar da zorlansalar bile sonuçta bu onların işi bizde çalışıyoruz yani onlarda bu iş üstünden iyi de bir para alıyorlar yani

Koskoca Vadi tek yönetmenle olmaz aga Karadayı ve Muhteşem Yüzyıl'ın bile ikişer yönetmeni var.
MY'de saraydan dışarıya çıkmıyorlar ama Vadi'de 40 yerde çekim yapmak zorundasın.

@mrt-06 mesela aga Game of Thrones'da 4-5 yönetmen var,belkide daha fazla.:)
aga tek yönetmen var ama 2-3 tane de yardımcı yönetmen var yoksa imkanı yok yetiştiremezsin dediğin gibi bir bölümde onlarca farklı mekanda sahne çekiliyo bir plato falanda değil yar yani yardımcıları

aslında nihat hatipoğlunu öne koyabilirler ama pek sanmıyorum
aga nolsa vadi ayrılacak diye erken bile başlatırlar dediğin gibi neyse ki son bölüm kurtuluyoruz atv den artık
ne taktik bilir ne strateji bilir böyle kanal mı olur be
Aslında dediğiniz gibi Nihat Hocam 20.00-21.30 arası olsa Vadi de çok kısa bir özetle 21.45'de başlasa süper olur yoksa reytingler yine çok düşecek tabii bunu akıl edecek kanal değil ATV..

Benim anlamadığım Nihat Hatipoğlu hangi vakit yayınlanacak. Vadinin saat 00.30'a kadar biteceği yok 00.30'da da kandil programı koymak büyük ayıp olur. İnşallah Atv sözümüzü dinlerde Nihat hocayı 19.45-21 arası oynatıp Vadi 21.00 özet 21.45 sezon finali başlar
şuana o akdar güzel ve mantıklı yazdın ki aga harika :D nihat hocaya zaman kalmıyor ki geçen hafta bile 12 ye doğru bitti bu hafta sezon finali 12 yi bulur rahat ondan sonra yıp olur bence kesinlikle çd nin dediği gibi yapmalılar valla vadi süper reyting alır

Abdül ölecek vadi ço§acak
yok abi ölmeyecek :D

Arkadaşlar 20.00'de Kandil programı olmaz İstanbul'da gece yaz geldi artık bu saatlerde oluyor.:)

Aslında dediğiniz gibi Nihat Hocam 20.00-21.30 arası olsa Vadi de çok kısa bir özetle 21.45'de başlasa süper olur yoksa reytingler yine çok düşecek tabii bunu akıl edecek kanal değil ATV..
yok aga sezon finali olduğu için düşme olmaz sanmıyorum kandilde olsa aynı olur heralde

aga öyle deme ya artık int var böyle şeyler etkiliyor , maksimum verim almalıyız ama atv den böyle bir hamle beklemiyorum
gerçekten büyük şanssızlık ya son haftalarda duraksayan reytingleri coşturup sezonu kapatöa fırsatı vardı ama zor gibi

O yüzden 22:30'a çekebilirler diyoruz,yoksa 20.00'de başlamaz yani.:)
yok deve :D naptın aga ya sezon finalinden bahsediyoruz 22.30 da bitecek falan hayal mahsulü şeyler geçen normal bölümde bile vadi 23.30 da bitti sezon finalinde mi erken bitecek

gerçekten büyük şanssızlık ya son haftalarda duraksayan reytingleri coşturup sezonu kapatöa fırsatı vardı ama zor gibi
aga bana göre imkansız artık ama bu saatten sonra bölüm artık beklentileri karşılasın yeter seneye alırız inş bol reytingleri 🙂

yok deve :D naptın aga ya sezon finalinden bahsediyoruz 22.30 da bitecek falan hayal mahsulü şeyler geçen normal bölümde bile vadi 23.30 da bitti sezon finalinde mi erken bitecek
Yahu Atv yapabilir diyoruz belli olmaz yani.:)

Hem Kurtlar Vadisi Kanal D ile anlaştıysa güzel uğurlama yapacağını sanmam.:)