Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Set Resimleri

Yahu Atv yapabilir diyoruz belli olmaz yani.:)

Hem Kurtlar Vadisi Kanal D ile anlaştıysa güzel uğurlama yapacağını sanmam.:)
aga istese dahi yapamaz böyle bişey sezon finali 45 dakka özet 2 saat yeni bölüm reklamlar falan nihat hoca gece 12.15 de falan anca başlayabilir bence

aga istese dahi yapamaz böyle bişey sezon finali 45 dakka özet 2 saat yeni bölüm reklamlar falan nihat hoca gece 12.15 de falan anca başlayabilir bence
O saatde NiHat Hatipoğlu'na saygısızlık olmayacak mı?

Kurtlar Vadisi transfer olacaksa ben Atv'nin yerinde olsam Nhat Hatipoğlu'nu istediğim saate koyarım.:)

Kurtlar Vadisi transfer olacaksa ben Atv'nin yerinde olsam Nhat Hatipoğlu'nu istediğim saate koyarım.:)
aga atv sence o reklam gelirlerinden vazgeçer mi? bütün kanallar için en önemli hatta tek önemli olan şey para

ayıp olsaydı geçen kandilde 23.22 de başlamazdı üstelik vadinin normal bölümüydü şimdi sezon finali nihat hoca 1 saat daha sarkacak mecbur

Ertelenme ihtimali yok mu?
malesef yok aga zaten normalde soma olayı olmasaydı 5 haziranda sezon finali oalcaktı. vadi haziranın ilk haftası bitirir sezonu ama o hafta ara verdiklerinden mecburen 12 hazirana sarktı yani daha fazla uzatmadan bitirirler sezonu

aga o 5 haziranın da çok değişmez bence yine aynı devam eder yayın akışı
bence de yine aynısını yaparlar farklı bişey yapacaklarına ihtimal vermiyorum atv nin kafa o kadar çalışmaz

Atv'nin özeti kısa tutup Vadiyi 23.15 gibi bitirmesinden korkuyorum İnşallah öyle büyük bir hata yapmazlar. Nihat hoca da sezon finaline girecek galiba bu hafta Ramazana kadar o nedenle ben Vadi 00.30 da biter Nihat Hoca başlar o vakitte diyorum :)

aga atv sence o reklam gelirlerinden vazgeçer mi? bütün kanallar için en önemli hatta tek önemli olan şey para
Raytinge göre para ediyor atv Pana Film'e,az reyting alınca az ödeyecek yani,sizin unuttuğunuz birşey var Vadi transfer oluyor sen olsan güle güle git dermisin,en çok izlenen dizini rakibine kaptırıyorsun?:)

Raytinge göre para ediyor atv Pana Film'e,az reyting alınca az ödeyecek yani,sizin unuttuğunuz birşey var Vadi transfer oluyor sen olsan güle güle git dermisin,en çok izlenen dizini rakibine kaptırıyorsun?:)
Daha belli değil aga bence Pana Film açıklama yapmadan ihtimal vermem

ama aga anlaşmalar falan var öyle kafasına göre hareket de edemezler heralde özetsiz başlatablir mi bence hayır

aga tamam da bu bölüm sezon finali daha fazla reklam alıyor kanal o reklamları vermek zorunda bu işler böyle

ama aga anlaşmalar falan var öyle kafasına göre hareket de edemezler heralde özetsiz başlatablir mi bence hayır
yok aga ya bu vadi pana film sözleşmesini ona göre yapıyor mesela gününü falan değiştiremez

Daha belli değil aga bence Pana Film açıklama yapmadan ihtimal vermem
ne belli değil aga ya bırak şu atv fanlığı yapmayı bak bu gün vadi reytinglerde düşüş yaşadıysa bundan en büyük suç atv dedir bana göre. kaç kez gündem özel yapıp vadiyi düşürdüler tam toparlanacak ara veriyor böyle böyle düştük işte bunları unutma kesinlikle ayrılmalıyız başka yolu yok ki zaten ayrıldık pana filmden yalanlama gelmedi aynı şekil kanal d tarafından da
sezonun bitmesinin ardından transfer duyrulur

Konuyu baya uçurduk he sezonun en çok yorum ve hit alan set resimleri konusu oldu sanırım :D

ne belli değil aga ya bırak şu atv fanlığı yapmayı bak bu gün vadi reytinglerde düşüş yaşadıysa bundan en büyük suç atv dedir bana göre. kaç kez gündem özel yapıp vadiyi düşürdüler tam toparlanacak ara veriyor böyle böyle düştük işte bunları unutma kesinlikle ayrılmalıyız başka yolu yok ki zaten ayrıldık pana filmden yalanlama gelmedi aynı şekil kanal d tarafından da
İyi de aga Kanal D'ye geçmemesi daha iyi olur Vadi de gerçekleri görüyoruz Kanal D'ye geçersek ne olacak Allah bilir yani ben pek geçmek istemiyorum Kanal D Vadiye baya bir baskı uygular. Atv de kalalım çok daha iyi

atv olayı ayrı bende duruş olarak en çok atv yi severim, kanal d den de nefret -ederim ama vadinin devamı için böylesi daha hayırlı atv vadiyi hak etmiyor

Konuyu baya uçurduk he sezonun en çok yorum ve hit alan set resimleri konusu oldu sanırım :D

İyi de aga Kanal D'ye geçmemesi daha iyi olur Vadi de gerçekleri görüyoruz Kanal D'ye geçersek ne olacak Allah bilir yani ben pek geçmek istemiyorum Kanal D Vadiye baya bir baskı uygular. Atv de kalalım çok daha iyi
vadi gerçekleri her yerde anlatır o konuda sıkıntı yok kanal değişikliği artık şart bunun lamı cimi yok

atv olayı ayrı bende duruş olarak en çok atv yi severim, kanal d den de nefret -ederim ama vadinin devamı için böylesi daha hayırlı atv vadiyi hak etmiyor
aynen bende kanal d yi hiç sevmem ve hiçbir dizisini falan izlemem zaten ama vadi için en iyisi ne ise o olsun bakalım reyting durumu orada ne olacak

haklısın ama vadi bunla ilgili şartını sunmuştur her halde sonuçta dördüncü kez doğan grubunun kanalına gidiyor