Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Set Resimleri

Usta uzun zamandır siyah gömlek giymiyordu galiba :D @takas @sürgünüm
yok aga giymişti cahit vurulduğu bölüm giymişti siyah gömlek bi insana bu kadar yakışabilir harika adeta :D
Kurtlar Vadisi Pusu 222.Bölüm
polat-1423283-444x228.jpg

maşallh ne güzel resimler yağıyo mübarek 😀
aga adam bi paylaştı ardı ardına resim bombardımanı :D

Şu set resimlerinde ki kadın yeni heyet üyesi bence
of aga of arada bir şu aşırı saçmalamalarını ne yapacaz bilmiyorum :D

Set işçilerine üzüldüm adamlar yorgunluktan uyukluyorlar,oyuncular işleri bitince gidiyorlar ama onlar enaz 16 saat setteler.:(

Set işçilerine üzüldüm adamlar yorgunluktan uyukluyorlar,oyuncular işleri bitince gidiyorlar ama onlar enaz 16 saat setteler.:(
abi vadi çekmek çok zor ya Allah hepsinin yardımcı olsun yazmak bi zor oynamak bi zor çekmek ayrı bi zor
her bölüm aksiyon sahnesi çekmek zorundasın hemde 1 tane de yetmiyor birden fazla yapman lazım. gerçekten çok zor iş

Sezon finali kandile denk geliyor. 😱 Bu Perşembe Kandil, 12 Haziran. 😱
evet aga buda vadi şansı işte ne diyelim :D

abi vadi çekmek çok zor ya Allah hepsinin yardımcı olsun yazmak bi zor oynamak bi zor çekmek ayrı bi zor
her bölüm aksiyon sahnesi çekmek zorundasın hemde 1 tane de yetmiyor birden fazla yapman lazım. gerçekten çok zor iş

ve karşında çok profesyonel bir seyirci her sahneye hakim, kolay beğenmeyen , gerçekten zor bir iş

ve karşında çok profesyonel bir seyirci her sahneye hakim, kolay beğenmeyen , gerçekten zor bir iş

Bugün baya çekim yaptılar hepsine tek tek emekleri için teşekkürler Vallaha zor iş biz küçücük bir senaryoyu yazmaya üşenirken adamlar bizim senaryomuzun kat ve kat üstünü yazıyorlar :D

he işte bi de o var seyirci artık profesyonel herşeyi beğenmiyolar hep daha iyisini istiyolar. vadi izleyicisi usta olmuş durumda bu da normaldir.
ben artık abdülheyin ayakkabısından elinden falan çok rahat tanıyabiliyorum 500 metre öteden o mu değil mi anlarım o derece ustalaştık :D