- Reaksiyon puanı
- 19,190
- Puanı
- 1,060
hani ben oluyordum zombi vampir karısımı yüz yiyordum hahahEklerim ama cok sonraya ekleyebilirim 11-12. Bolum veya 20-21 olabilir.Iyi biri olacaksin ve zombi vampir karisimi olacaksin. @Çiğdem- nin eli kulagi olacaksin 😉
Iste sen o türun basi oluyorsun.Butun dunya senin soyundan anca sen öldurulursen insanlar normale donusurhani ben oluyordum zombi vampir karısımı yüz yiyordum hahah![]()
hayır o roll benim sen benim adamım oluyorsun
Bak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun beEvet @Çiğdem- e caliscaksin hatta hatta seni o donusturcek 😉
aaa ben varken başrolmu olucaksın çok ayıpp nezaket kurarlarıanda aykırıBak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun be![]()
aaa ben varken başrolmu olucaksın çok ayıpp nezaket kurarlarıanda aykırı![]()
Basroller Elifle Omer.Yani ikinizde basrol degilsinizBak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun be![]()
aaaa onları yakında gebertir başrolu alırımBasroller Elifle Omer.Yani ikinizde basrol degilsiniz![]()
Basrollerin öldugu nerde gorulmus be hayir tabikide oyle birsey olmayacak .Finalde cok buyuk surprizler olacak..... Final pek uzakta Lonca tvde 😉aaaa onları yakında gebertir başrolu alırım![]()
gebert arkandayımaaaa onları yakında gebertir başrolu alırım![]()
gebert arkandayım![]()
biz başrolude alıcaz enverle hain planlarımız varAa yakistiramadim size yani.Dunyayi yonetceniz lo daha ne istiyonuz @Çiğdem-
Alirsiniz bakalim.Su aralar Zeynep karakterine yogunlasiyorum.Sana yogunlasmama az kaldi Tuba girdikten biraz sonra gireceksin sen.Ilk Tuba gorecek ne oldugunu falan 😉biz başrolude alıcaz enverle hain planlarımız var![]()
aaaa o insan değilmi ben ondan korkmam 🙂🙂Senin en azami dusmanin Tuba olacak...
Insan.Zaten o senden korkcak....aaaa o insan değilmi ben ondan korkmam 🙂🙂