- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
hani ben oluyordum zombi vampir karısımı yüz yiyordum hahahEklerim ama cok sonraya ekleyebilirim 11-12. Bolum veya 20-21 olabilir.Iyi biri olacaksin ve zombi vampir karisimi olacaksin. @Çiğdem- nin eli kulagi olacaksin 😉
Iste sen o türun basi oluyorsun.Butun dunya senin soyundan anca sen öldurulursen insanlar normale donusurhani ben oluyordum zombi vampir karısımı yüz yiyordum hahah
hayır o roll benim sen benim adamım oluyorsun
Bak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun beEvet @Çiğdem- e caliscaksin hatta hatta seni o donusturcek 😉
aaa ben varken başrolmu olucaksın çok ayıpp nezaket kurarlarıanda aykırıBak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun be
aaa ben varken başrolmu olucaksın çok ayıpp nezaket kurarlarıanda aykırı
Basroller Elifle Omer.Yani ikinizde basrol degilsinizBak bak bana yan rol verdi dizimde sen başrolsun be
aaaa onları yakında gebertir başrolu alırımBasroller Elifle Omer.Yani ikinizde basrol degilsiniz
Basrollerin öldugu nerde gorulmus be hayir tabikide oyle birsey olmayacak .Finalde cok buyuk surprizler olacak..... Final pek uzakta Lonca tvde 😉aaaa onları yakında gebertir başrolu alırım
gebert arkandayımaaaa onları yakında gebertir başrolu alırım
gebert arkandayım
biz başrolude alıcaz enverle hain planlarımız varAa yakistiramadim size yani.Dunyayi yonetceniz lo daha ne istiyonuz @Çiğdem-
Alirsiniz bakalim.Su aralar Zeynep karakterine yogunlasiyorum.Sana yogunlasmama az kaldi Tuba girdikten biraz sonra gireceksin sen.Ilk Tuba gorecek ne oldugunu falan 😉biz başrolude alıcaz enverle hain planlarımız var
aaaa o insan değilmi ben ondan korkmam 🙂🙂Senin en azami dusmanin Tuba olacak...
Insan.Zaten o senden korkcak....aaaa o insan değilmi ben ondan korkmam 🙂🙂